• Blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Gratis

Slaap Je Rijk

Gepubliceerd op 8 augustus 2020 om 13:34

Dromen geven antwoord op de vraag wie ben ik, elke laag in de dromenwereld komt naar boven. Die waarom vraag wordt beantwoord en hoe kom ik daar waar ik wil zijn. Het zijn je innerlijke laagjes die in je onderbewuste naar boven komen.

Je ego overstemmen en daardoor het pure bloot leggen. Op het moment dat je slaapt kun je dat ontdekken wat je van jezelf verborgen houd inclusief dat wat je voor andere verborgen houd.  Dromen loslaten

 

Wil je jezelf ontmoeten slaap je rijk!.   

 

Wil je antwoordt op wie ben ik nu eigenlijk, ontdek je ziel, je bron, je basis..... Droom, slaap, mediteer en pel de laagjes rustig af. Je kunt er niet omheen, het is niet verdoezeld, het is niet afgeschermd alleen als je het toelaat. 

Als je slaapt staat je ego op pauze, je gedachtes zijn minder actief waardoor je als het ware veel opener staat voor je zielslaagjes.  De ware ik komt naar boven, je vind het antwoordt op wie je echt bent.    

Ben je op zoek naar wie ben ik, neem de tijd om lekker te slapen en ontdek!. 

 

Geen beperkingen en blokkades waardoor er echt alles naar boven omkomt en dat betekend ook emoties, angsten, gevoelens, trauma's enzovoorts.  Neem de tijd om jezelf te kennen, de rode draad vind je op het juiste moment. Probeer het niet te vinden, niet over analyseren en/of signalen zoeken waar ze niet zijn.  

 

Wil je echt weten wie je bent begin met goed dromen en het verklaren hiervan.

Een Dromen of slapendagboek maken doe je zo!.

   

Neem de tijd om goed te slapen, dromen en hierin inzicht te krijgen, oefening baart kunst, je moet bewustwording leren. Iedereen droomt elke nacht, zowel mens als dier. Maar dat wil niet zeggen dat je ook altijd alles kan herinneren en dat je ook daadwerkelijk weet wat je ermee kunt doen enzovoorts.  Slaapgevoeligheid 

 

Slapen is niet voor niets de beste meditatie die er is *Dalai Lama    


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.