• Blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Webshop

Dromen zijn het Onderbewuste

Gepubliceerd op 12 augustus 2020 om 10:53

Ik hoor en merk vaak dat veel mensen hun dromen willen verklaren, zodat ze het kunnen overwinnen, oplossen, karma het probleem uit de weg willen ruimen enzovoorts.    

Maar zo werkt het niet helaas niet.

 

 

Dromen zijn een weerspiegeling van je ziel, het onderbewuste, de zielslaagjes. Het is geen negatieve situatie die je moet overwinnen. Het is en zijn je zielskleuren, die naar boven komen op het moment dat je ego los laat. Dat is ook de reden waarom je tijdens je dromen dieper verbonden bent met welke energie/laag/dimensie en/of waarmee je de verbinding voelt.

 

Het zijn je donkere kanten, je angsten, je laagjes. Het is de complete ziel zonder kleuren, scheuren, haken en ogen die ontdekt mogen worden. Het is dat wat je in je waakbestaan (ego) hebt verstopt, verbannen of weggeduwd.  

 

Het is de weerspiegeling van hoe jij je voelt, op dit moment, deze dag, gisteren en/of zelfs in een vorig leven.    

 

Even voor de duidelijkheid dromen vertellen je niets over vervloekingen, doemdenken, buurvrouwen of collega's die je kwaad willen doen.

Het is geen diepe, enge spirituele Voodoo en Hoedoe ....... 

 

Het is het onderbewuste ( je ziel) dat altijd en eeuwig aanwezig is alleen regelmatig met je ego in conclaaf ligt tot dat je de "verlichting", ervaart, of te wel van ego gericht naar hartgericht denken gaat. Zodra je in het nu gaat leven en niet meer verbonden bent met het geld, morgen, toekomst enzovoorts stroomt dit ook door tijdens je dromen, visioenen en meditaties.     
    

Laat je dus niet meeslepen met geweldige nieuwetijds perikelen. dromen zijn verbonden met oude inzichten en eenvoudig spiritualiteit

Het is een uitleg die in verbinding staat met jezelf, je bron, je basis en het onderbewuste.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.