• Blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Webshop

De ongezonde droomsnelweg

Gepubliceerd op 15 augustus 2020 om 07:00

Het is fijn om iets snel te weten, snel antwoordt te vinden, we leven nu eenmaal in een snelle wereld. We willen alles snel. Ik moet zelf ook toegeven dat ik het ook doe, even online iets opzoeken is veel gemakkelijker dan er tijd voor nemen en naar een expert gaan toch?.  

  

Wist je dat er ook zo iets als ongezonde (snelle stappen) droomuitleg bestaat?.... 

 

De standaard uitleg synchroniseert over het algemeen niet, nauwelijks en/of klein beetje (toch neem je het voor lief). Want je hebt nu het antwoordt en dat is belangrijker dan ooit te voren.   

 

En dat in tijden waarin het zelf-ontdekken, zielslessen, het nu, hartgericht denken enzovoorts centraal staat!.  

   

We willen het allemaal even door het dromenboek bladeren, de app bekijken, of de verklaringswebsite bezoeken zodat je snel antwoord hebt. Maar wist je dat deze snelle theorie niet alleen ongezond kan zijn maar ook ego gericht is. Het is totaal niet zielsgericht of oplossing gericht zodat je er ook op de langere termijn iets mee kunt in je leven.     

 

 

Je bent echt niet de enige, de meeste van mijn klanten willen dat ook, snel, vlug en kort antwoord - en het liefst in steekwoorden want dan kunnen ze de puzzelstukjes egogericht in elkaar leggen. 

 

Daar zit het nu juist is, dromen verklaring, dromen gebruiken als instap naar je ziel is niet kort, krachtig, vlug, snel. Het is langzaam leren, afpellen, ontdekken en je diepste onderbewuste ontdekken. 

 

Het heeft heel veel tijd nodig, het is leren, studeren, groeien en als het ware jezelf herontdekken.    

 

Met andere woorden het is A en B, omstandigheden C. Daarnaast tijd en expertise om er echt een gedegen goed, passend verhaal van de maken waar de ziel van groeit. Droomtraining  Lucide dromen, bewust dromen leer je in stapjes, leer je op een rustig niveau. Bewust en/of lucide dromen is een reis, het is geen snelweg.   

 

 

Neem de tijd om jezelf te leren kennen, er is geen snelweg naar verlichting en diepe zielsgroei  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.