• Blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Gratis

De veranderende droomtrends

Gepubliceerd op 23 augustus 2020 om 07:00

De manier waarop we dromen, mediteren  Manifestatie Visualisatie en slapen veranderd niet alleen per seizoen, per jaar, maar ook per generatie. Je kunt ook denken aan droomverandering door trendy invloed van buitenaf waar wij als geen of nauwelijks invloed op hebben.

Een goed en gemakkelijk voorbeeld hiervan is Covid-19 en black lives matters. Maar je kunt ook denken aan de veranderende wereld van sociale media en nieuwe spirituele levensinzichten.       

 

Dus ja dromen interpretaties, verklaringen, training, ondersteuning veranderen.

Het is net als de opkomende zon en de ondergaande maan.   

 

 

Naar mate je groeit als mens verander je ook van synchronisatie ( energie trilling). Hecht je een andere waarde aan dingen enzovoorts. Je levenservaring zorgt ervoor dat je een andere kijk krijgt op het leven.

De droomverklaringen, droomtrainingen en de blogs die ik beschrijf veranderen mee met de tijd. En natuurlijk geld dat ook voor mezelf

"Ook ik verander mee, ik verbind me ook met de nieuwe trilling van deze prachtige planeet aarde".         

Wist je dat trends en mode ook invloed hebben op je dromen, slapen, meditaties enzovoorts. 

 

Daar waar men vroeger droomde over een telegram, is dat nu vervangen voor een App en smartphone; dit heeft een soortgelijke verklaring of verbinding met je ziel. Maar de waarde kan veranderen, de generatie en spirituele inzichten zorgen voor een vernieuwde verklaring voor een oud concept.

 

Daarnaast hechten steeds meer mensen waarde aan inzichten en persoonlijke groei. Ook dit is een veranderend en snel proces waarbij nieuwe visies komen kijken.    

Zo kan het dus zijn dat iets wat vorig jaar is beschreven nu eens een compleet andere waarde heeft gekregen. Het verschilt ook per persoon, je leeftijd en de generatie waarin je bent geboren.

 

Dat wil niet zeggen dat oude verklaringen, droomtrainingen, blogs niet meer relevant zijn. Natuurlijk wel maar de synchronisatie kan anders zijn, je kunt op dit moment verbonden zijn met A en later in je leven met B.   


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.