• Blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Gratis

De kracht van droomonweer

Gepubliceerd op 19 augustus 2020 om 07:00

Jawel onweer en onweersbuien hebben wel degelijk een uitwerking op je dromen, visioenen en meditaties enzovoorts. De energie die vrijkomt zorgt ervoor dat je angsten, woede, verdriet en/of alles wat niet goed voelt los laat.   

 

De kracht van onweer, onweersbuien hebben een energetische verbinding met je hersenen, alsof het van binnen knalt. Overmatig denken, bun-out, stress zijn hiervan een goed voorbeeld.

 

Je kunt ook denken aan spirituele (zielsgroei) ontwikkeling, groei vanuit je bron en/of waarmee je een verbinding voelt. Het zijn de hogere dimensies die als het ware je hersenen raken. Je innerlijke menselijke wezen aanpassen aan de hogere trilling en energie die je als verlicht persoon kunt ervaren.  De kracht van droommantra's

   

 

Zo af en toe onweer in je hoofd, is niets ernstigs!.

Het is echter een duidelijk signaal dat je hoofd, hersenen overmatig werk verrichten. Het heeft tijd nodig om te rust te komen "bij overmatig/veel onweer bezoek altijd een specialist".   

   

Het is niet zo dat je door onweer ook daadwerkelijk alles los laat wat ongezond is ( opruimt). Je lichaam, ziel, bron, je basis reageert erop en dat kan zowel positief als negatief worden ervaren.

Onweer en onweersbuien zijn een afspiegeling van je eigen ervaringen, de ziel die spreekt, het ongezonde, woede en agressie, innerlijke vuur dat op ontploffen staat.  Het is een soort kortsluiting in je  hoofd/hersenen.  

De (overmatige) denker heeft sneller last van onweer in het hoofd, dan iemand die gebalanceerd denkt - mindfulness is een goede stap in de richting. Op het moment dat er iets in je leven gebeurt dat er als het ware inslaat zorgt vaak voor onrust in je hoofd dat maar niet tot rust kan komen.

 

Heb je ook last van onweer?.....Ben stil Stttt ontspan....

 

Het is gemakkelijker gezegd dan gedaan maar ontspan. Kijk naar dat wat je hebt en kijk niet naar dat wat je niet hebt. Stop met vechten. Accepteer voor dit moment dat je aan het verdrinken bent enzovoorts, geef je hersenen 5 minuten een break!. 

 

 

 

 

Je bent echt niet de enige, wist je dat 80% van de volwassenen het minimaal 1 keer bewust heeft ervaren.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.