• Blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Webshop

Droom sterrenhemel

Gepubliceerd op 1 september 2020 om 07:00

Ik ben het totaal vergeten, dit prachtige verschijnsel is echt langs me heen gegaan. Maar toen ik vanmorgen opstond herinnerde me ik ineens wat ik was vergeten. Het is een week waarin een bijzonder volle maan net uit een Saturnus en Jupiter triangel komt. 

 

 

  • Dus heb ik vanmorgen snel dit bericht in elkaar gezet; zodat je de energie kunt omarmen en alsnog kunt genieten!. 
  • Dat betekent voor mijzelf ook dat ik er deze keer redelijk goed doorheen ben geslapen, ten minste de eerste nachten voor de volle maan dan.
  • Ik ervaar de volle maan en de invloed van andere sterren, planeten altijd een aantal dagen ervoor en nog zeker een dag erna!.   

 

Droom je intensief en/of slaap jij ook niet tijdens dit soort dagen?.

 

Omdat het volle maan in vissen is, in combinatie met de oude nog actieve energie van de Saturnus en Jupiter triangel.  Brengt dit je transformatie, los laten en niet meer tegen de stroom in zwemmen.

Daarnaast zijn het de emoties en gevoelens die los komen en stromen als nooit te voren. Uit deze gevoelens en emoties kun nieuwe parels vinden die je kunt gebruiken als vruchtbare bodem voor iets nieuws.   

 

Wil je minder last hebben van de invloed van de volle maan, nieuwe maan en/of standen van de planeet! "je kunt natuurlijk altijd iets met sterrenkunde gaan doen, astrologie enzovoorts zodat je de verbinding beter voelt. Maar er zijn natuurlijk ook gemakkelijker manieren die je zelf vanuit je eigen slaapkamer kunt oefenen

Volle maan Oefening

Stap 1

Schrijf op dat wat je wilt los laten, schrijf alles op, dat wat je kwijt wilt , dwars zit enzovoorts.

 

Stap 2

Kijk vlak voor dat je gaat slapen naar de volle maan en geniet ervan, houd je briefje omhoog en laat de zilveren energie op je briefje stralen. Laat de vrouwelijke volle energie en prikkels van de prachtige zilveren bol naar je toe komen.  

 

Stap 3

  • Omarm de grijze glinsteren bol en laat de energie door je heen stromen de aarde in!.
  • Zie het, voel het en ervaar het en laat het briefje los + dat wat je hebt opgeschreven geen je aan de volle maan.
  • De zilveren gloed stroomt vanuit je kruinchakra naar benden en door je voeten heen de aarde in zodat het weer weg zakt.
  • Als het ware vloeit het weg uit je lichaam zodat alle prikkels verminderen en beter te hanteren zijn. 

 

Stap 4

Masseer je voeten en drink een glas water voor dat je gaat slapen. 

Je voeten staan aan de basis van het afvoeren van de prikkelende energie, water maakt schoon en ruimt op, zorgt ervoor dat het lichaam overprikkelende kan terug geven aan de cyclus van het ritme van de maan en het leven. 

      

Stap 5

Welterusten en slaap zacht, weet dat de maan morgen afneemt en dat er weer een gewone energie stroomt.   


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.