• Blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Webshop

Liefdes dromen

Gepubliceerd op 9 september 2020 om 09:05

Ik heb er al vaker over geschreven, maar het is zeker nog niet genoeg. Je kunt niet genoeg over liefdes dromen schrijven. Het kan natuurlijk gaan over zelf liefde, tweelingzielen, zielen familie, verliefd zijn en vorig leven relatie er is zoveel te schrijven en te ervaren.

Als je slaapt ben je dieper verbonden met alle signalen, en alle verbindingen die je tijdens je waakbestaan hebt lopen.

 

In dit blog heb ik het over Ex partners en tweelingzielen, zielsmaatjes, vlammen dromen!.  

 

Dromen over verliefd zijn, je ware liefde, je ex, je partner en/of je eerste vriendje of vriendinnetje van heel ver terug vertellen je iets over de manier waarop je in het leven staat of wilt staan. 

Vaak droom je over een ex- partner vlak voordat je een nieuw iemand ( in je leven toelaat) gaat of wilt ontmoeten. Op het moment dat je er klaar voor bent droom je vaker over een liefde, seks dan dat je normaal zou doen. Als het ware ruim je dan de laatste oude emoties gevoelens op, dat wat je misschien niet eens meer bewust verbonden mee bent.  

 

Dromen over je ex is zo gek nog niet!.      

 

Heb je al wel iemand nieuws ontmoet, droom je over je ex!. Dan projecteer je de eigenschappen, angsten, ervaringen op je huidige relatie.... Dit kun je zowel positief als negatief ervaren; maar je kunt eerder denken aan bewustwording van het feit dat..... Dit kun je alleen zelf invullen.  

Wist je dat je ego heel veel invloed heeft op het aantrekken van een zielsmaatje, tweelingziel, vlam, echte liefde!.

 

Met andere woorden. De ego beïnvloed je liefdesdromen. Als je naar bed gaat met de gedachte dat je tweelingziel, zielsmaatje in je dromen gaat ontmoeten; dan is dat vaak ook zo, met een grote beïnvloede aantekening!. Het is de ego die er invloed op heeft.

De ego beperkt en heeft een mening. Het trekt aan, duwt weg en zorgt ervoor dat je zowel in je waakbestaan als in de dromenwereld volledig in beslag genomen wordt door de gedachte aan deze persoon.  

 

Je ego (hoofd, gedachtes, hersenen) jaagt echt op je tweelingziel, zielsmaatje, zielsvlam, echte liefde! De aangetrokken persoon voelt en ervaart dit en spiegelt hetzelfde gedrag ....... Dit kan zelfs zonder dat je elkaar in levende lijve hebt ontmoet  en/of aan de andere kant van de wereld woont.       

      

Liefdesdromen worden vaak beïnvloed door omstandigheden vanuit je waakbestaan. Ga naar bed zonder liefdesverwachtingen en zielen vinden elkaar vanzelf.  

 

 De ziel ervaart het als een geheel en hoeft dus ook niet gevonden te worden, ze zijn Ying en Yang. De ziel spreekt via pure ongecontroleerde dromen.  Elke ziel is één met alle zielen op deze aardbol, dus ook met je tweelingziel, zielsmaatje, vlam en/of hoe je het ook noemen wilt.  

 

Laat het los en beide zielen ervaren eenwording, ze weten het gewoon. 

 

Elkaar vinden in je waakbestaan is dan iets wat vanzelf gaat, je hoeft er niet naar te zoeken, luister naar je intuïtie, vertrouw en weet dat het op het juiste moment zichtbaar is en wordt.   


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.