• Blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Gratis

Heelheid dromen

Gepubliceerd op 27 september 2020 om 07:00

Erken het proces van helen, genezen, en het vinden van jezelf. Helen en heelheid kunnen worden ervaren als je opent voor je dromen. Natuurlijk komen daar heel veel emoties, gevoelens en oude trauma's, negatieve ervaringen bij kijken. Het is niet zomaar iets, er zit veel meer achter - het is de eerste stap naar heelheid, maar ook het uitzoeken van elke zielslaag die verborgen zit.

Lucide dromen en bewust dromen is niet zomaar iets, het is de eerste stap naar heelheid!.   

  

Als je er klaar voor bent, brengt het je verlichting, inzicht, heelheid; een open ziel, je bron, je basis is zichtbaar. Je kunt het ook het Leven in het Nu noemen, Spirituele verbinding, 5de dimensie, hogere levenstrilling, dat waarmee je een verbinding hebt wordt duidelijker tijdens je dromen.

 

Het is niet voor niets dat de Dalai Lama slapen als zeer belangrijk bestempeld "slapen is de beste mediatie die er is".     

 

Dromen doe je op het moment dat je in remslaap bent en dat is vaak vlak voordat je wakker wordt. Iedereen droomt dus ook iedereen die beweert het niet te herinneren. Als je net wakker wordt kun je deze helende fase verlengen "droomwandelaar".

Je schilt tijdens dit proces (bewust) elke laag van je ziel af, alsof je een ui afpelt. Tijdens dit proces leer je echt jezelf kennen en genees je als het ware oude ervaringen, wonden richting heelheid.        

 

Droomsnelweg brengt je geen heelheid, helen en genezen; het duwt het alleen verder weg. 

Ben je er klaar voor om je diepste kern te ontdekken?...

Begin met een dromendagboek. (Je mag mijn gratis dromendagboek gebruiken) en ontdek de eerste stap naar heelheid.  Dromen zijn de weg naar jezelf en dus ook heel wording en/of heelheid.   

 

Je hebt via je dromen iets teruggevonden van jezelf, iets wat je was verloren of compleet uit je waakbestaan gedachte is verdwenen. Dit kan ook een vorig leven zijn of zielslaagjes waar je geen controle overhebt. Je mag als het ware te voorschijn komen, ontdekken en bewust worden van het feit dat.     

Leer jezelf te verankeren in een goed gevoel, goede herinnering, fijne ervaring projectie!.  

   

Roep een fijne ervaring op iedere keer als je tegen een trauma op loopt, als je een nachtmerrie hebt. Bijvoorbeeld het beeld van je moeder, oma, vader, opa, broer, geliefde die een liefdevolle kus geeft. Of de herinnering aan kop warme chocolade en appeltaart  van je oma, tante, buurvrouw.  Cadeautjes onder de kerstboom, het maken van een sneeuwpop, je verjaardag, vakantieliefde. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.