• Blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Webshop

Dromen worden onderschat.

Gepubliceerd op 12 oktober 2020 om 07:00

We zoeken te vaak oplossingen buiten ons zelf. Of te wel je gaat opzoek naar andere alternatieve, logische dingen, coaching, trainingen, cursus enzovoorts. Dit is te vaak gericht op groei en ontwikkeling als mens.

 

Het gaat je wonderen en een nieuw leven brengen. Je kent ze vast wel, ze komen dagelijks op sociale media voorbij en ik weet zeker dat je stiekem best wens eens op het punt gestaan hebt om dit soort berichten als echte levensveranderaars ziet.  

 

 

Ben eens eerlijk tegen jezelf!...

Hoe vaak heb je aan jezelf gewerkt zonder resultaat!....

Te vaak ben je begonnen aan een opleiding, coaching en groeide je wel als mens, maar zit altijd nog een MAAR aan vastgeplakt.

Er is waarschijnlijk inwendig nog steeds een hoop te doen en te ontdekken.   

Yes dat is het probleem!

De sleutel tot verandering ziet niet aan de buitenkant- neen het zit binnen in je!.

Je hoeft het niet ver weg te zoeken, begin eens met de meest eenvoudige manier - bewust worden van je dromen Dromendagboek.  

 

 

De enige manier om echte groei te ervaring is door jezelf te leren kennen. 

Stop met zoeken in de buitenwereld, begin eens met het inzicht in het feit dat alle antwoorden van het leven in je hart verborgen liggen. Het ligt voor het oprapen, het enige wat je moet doen is jezelf leren kennen via je dromen. Zo moeilijk is het niet, niemand kent je beter dan jezelf. Zelfs een tweelingziel, opa, oma, moeder, vader, zielsmaatje, ware liefde enzovoorts niet. 

    

Ben je bereid om echt aan jezelf te werken, begin met dromen.

 

Alle dromen hebben een betekenis omdat het de spiegel van de ziel is. Het heeft geen betekenis die letterlijk is, het is een reflectie van wie jij bent, wat je voelt, wat je hebt ervaren. Het is je verborgen angst, verdriet, trauma, emoties, gevoelens, je zielslessen en ga zo maar door. 

 

Dromen hebben geen betekenis in de vorm van wat ander mensen van je vinden, van je willen, geen doemdenker en verwensingen.   

Het ligt dus niet buiten jezelf maar diep verborgen in je puurste ware ik, je bron, je basis, je hart, je intuïtie en/of hoe je het ook noemen wilt.      

    

 

  • Dromen worden onderschat omdat het geen wonder pil is.
  • Omdat het te gemakkelijk, te dagelijks en te dichtbij is....
  • Dan zal het wel niets zijn.

Omdat er een dromensnelweg is die snelle verklaring heeft voor een probleem, emoties enzovoorts. De vraag echter is wat brengt je op de langere termijn echt inzicht, groei en zielsbewustwording van het feit dat......

     

De grootste meester maken niet voor niets gebruik van goed slapen, dromen, meditaties. Ze bouwen hun leven, bedrijven, relaties en ondernemingen, wensen, verlangens eromheen.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.