• Blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Gratis

Terug naar de basis

Gepubliceerd op 15 oktober 2020 om 07:00

Terug naar de basis, alsof je geniet van de eenvoud.... Geen ingewikkelde verklaringen, mindfulness antwoorden, lucide technieken of meditaties die misschien wel soms de basis en eenvoud missen.

 

Dromen zijn in de basis niets anders dan een verwerking van je dagelijkse leven, je hersenen structuren als het ware alles wat je overdag hebt beleeft, meegemaakt, ervaren. Je ruimt gewoon weg alles op. Als je een eenvoudig antwoordt wilt dan zijn dromen in de basis niets bijzonders.

      

Soms hebben dromen, visioenen, dagdromen gewoon weg geen betekenis - ten minste op dit moment niet, misschien op een later moment passen de puzzelstukken in elkaar "Er zijn echt dagdromen, dromen, visioenen", die gewoon niets meer vertegenwoordigen dan een verwerking van je dagelijkse leven. 

      

Soms moet je even terug naar de basis

 

Ik bedoel hiermee niet dat dromen niets te betekenen hebben, of dat mijn werk overbodig is; alles behalve dan dat. Maar er is altijd een balans tussen signalen, spirituele of diepe zielsverklaringen en betekenissen zien en vinden.  Neem de tijd om het gewoon aards en menselijk te bekijken. 

 

Het houd je in het "Nu", bewust van het feit dat gewoon mens zijn ook een heel belangrijk deel is van je leven hier op aarde.   

  

Het is tijd om niet alleen aan het groeiende aspect te denken. Maar ook aan de basis, neem tijd om je  Dromen en Visioenen laten trekken Het leven wordt zo zwaar als alles bedoeld is om te verklaren, soms is een droom gewoon een droom. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.