• Blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Webshop

Blauwe maan dromen

Gepubliceerd op 25 oktober 2020 om 07:00

De blauwe maan is zoals je misschien wel weet de tweede volle maan in één maand. Dit verschijnsel komt over het algemeen één keer per jaar voor en daardoor is het een uitzonderlijk verschijnsel dat je niet mag missen. Dit jaar valt het precies op Halloween ( 31 Oktober) en dat is wel zeer bijzonder omdat het namelijk op deze dag de sluier tussen alle dimensies het dunst is.

  

Of te wel de energie laag die normaal gesproken tussen onze aardse wereld en het universum, hemel enzovoorts nu bijna niet aanwezig. De blauwe maan brengt je een dubbele laag met los laten, het oude afsluiten en het voorbereiden op het nieuwe. Je oude dromen verwerken, vorige levens, angsten en trauma's los laten en een plek geven. 

 

De blauwe maan is niet voor oogsten, manifesteren, aantrekken!. Het is echt om aan jezelf te werken, oude wonden te helen, los te laten enzovoorts. 

 

 

Neem nu de tijd om te werken aan droom trauma's, droom angsten, droom emoties. Omarm dat wat was, accepteer het onbekende nog niet zichtbare. Vertrouw op dat wat gaat komen en maak je op voor een stilte periode dat winter heet.  WinterDromen en Dromen van het Seizoen

 

De blauwe maan is daarnaast ook verbonden met je overleden geliefdes, het hiernamaals en, tweelingzielen, zielsmaatjes, zielgroepen andere dimensies. Sta open om dit tijdens de blauwe maan te ontvangen.  

    

Meer weten over de blauwe maan ?  

Blauwe maan dromen oefening  

 

 

Stap 1

Schrijf op dat wat je wilt los laten, schrijf op alles wat je kwijt wilt , dwars zit enzovoorts. De blauwe maan is om goed te aarde en bewust te worden van je taak, leven. Het los laten van oude, trauma's en aan jezelf te werken. 

 

 

Stap 2

Kijk vlak voor dat je gaat slapen naar de blauwe maan en geniet ervan, houd je briefje omhoog en laat de zilveren energie op je briefje stralen. Laat de vrouwelijke volle energie en prikkels van de prachtige zilveren bol naar je toe komen.  

Stap 3

Omarm de grijze glinsteren bol en laat de energie door je heen stromen de aarde in!. Zie het, voel het en ervaar het en laat het briefje los + dat wat je hebt opgeschreven geen je aan de volle maan. De zilveren gloed stroomt vanuit je kruinchakra naar benden en door je voeten heen de aarde in zodat het weer weg zakt. Als het ware vloeit het weg uit je lichaam zodat alle prikkels verminderen en beter te hanteren zijn.  

 

 

Stap 4

Masseer je voeten en drink een glas water voor dat je gaat slapen. 

Je voeten staan aan de basis van het afvoeren van de prikkelende energie, water maakt schoon en ruimt op, zorgt ervoor dat het lichaam overprikkelende kan terug geven aan de cyclus van het ritme van de maan en het leven. 

 

Stap 5

Welterusten en slaap zacht, weet dat de maan morgen afneemt en dat er weer een gewone energie stroomt.

 

 

Meer weten?, Neem contact op! Zie ook slapen met volle maan, Zie ook nieuwe maan dromen!   Supermaan Invloed op je dromen en visioenen Blauwe maan dromen Droom sterrenhemel  Conjuctie invloed dromen


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Audrea
3 jaar geleden

Ik slaap heel slecht met vollemaan, lig heel de nacht wakker. Soms ga ik ook om 12 uur pas naar bed en dan ben ik nog om 5 uur wakker. Bedankt voor deze oefening ik ga dit vannacht met vollemaan proberen.

Groetjes Audrea

Marjan klop
3 jaar geleden

Beste Audrea,

Bedankt voor je bericht, ik hoop de oefening je geholpen heeft. Vannacht is het vollemaan neem de tijd om jezelf te verbinden en de energie door te laten stromen. Heel veel succes

Een liefdevolle droom groet,
Marjan klop founder en blogger