• Blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Gratis

De dromeneigenaar ben jij!

Gepubliceerd op 30 oktober 2020 om 07:00

De eigenaar van je dromen, het klinkt misschien wel wat onhandig of misschien dubbelzijdig. Het is ook zo bedoelt, ik krijg helaas te vaak de vraag die te maken heeft met vervloekingen, doelbewuste acties, ruzies en negatieve mensen enzovoorts.

Juist daarom wil ik het via dit blog nog één keer verduidelijken "Je bent zelf de eigenaar van je dromen".

Naar mate de blauwe maan dichterbij komt hoe sterker zielsverbindingen en de angst voor negatieve invloed aantrekt. Tweelingzielen, vlam en maatjes dromen

 

  

Dromen zijn een weerspiegeling van je dagelijkse leven. Dromen hebben geen verbinding met andere mensen. De mensen die in je droom voor komen zijn als het ware een reflectie van hun eigenschappen, het zijn als het ware plakplaatjes die je op de droomgids, Droomvriend DroomMeester, DroomJuf

  

Je bent zelf de eigenaar van je dromen, niemand kan er bij. Niemand anders heeft de sleutel tot je onderbewuste! Jij bent diegene die het droomscript schrijft, leest, ontwerpt, opent, vernieuwd, aanvult en ontwikkeld. 

 

Het gave is, dat het ook in je waakbestaan zo is, jij bent ook als je wakker bent de eigenaar van je dromen!. Vergeet niet dat alleen jij je leven kunt veranderen, niemand anders gaat of kan dat doen.  

 Een droomverklaring / dagdroom uitleg en de ongezonde droomsnelweg waarin een aanname wordt aangenomen dat er iemand je pijn wilt gaan doen, of dat er iemand je vervloekt heeft kun je dan ook direct naar de lariekoek verbannen.

Niet geloven, dit klopt niet "neem maar van mij aan", dromen zijn een weerspiegeling van je dagelijkse leven.  Droom angst bestaat echt!

       

 

Maar Marjan mijn vader, moeder, vriend, vriendin, partner is een narcist, die wil me van alles ontnemen, aandoen enzovoorts. 

Ja maar dat maakt hem/haar/ deze persoon nog geen eigenaar van je dromen. Dit heet oorzaak gevolg, invloed van buitenaf waar je als ziel last van hebt. Je moet je eigen inbreng en/of je onderdeel verwerken net zo goed als de persoon die erbij betrokken is dit moet.     

Wil je weten hoe je om moet gaan met invloed van buitenaf,... neem contact op


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.