• Blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Gratis

Narcist, empathie loze dromen

Gepubliceerd op 28 november 2020 om 07:00

We hebben er allemaal wel een keer mee te maken gehad. Mensen die geen of nauwelijks empathie, gevoel hebben of tonen. Hoe gevoelig je bent hoe gemakkelijk of eerder je hier negatieve ervaringen mee hebt - hoe meer indruk het op je maakt. 

Doordat je als bewuste slaper, dromen, mens hier sneller of eerder mee te maken krijgt.  Wil ik in dit blog het onderwerp aansnijden. We zijn namelijk (on) bewust bang voor invloed op onze dromen, meditaties en slaapenergie.

 

Wat nu als iemand of een situatie kan sturen en beïnvloeden.    

 

Spookverhalen, negatieve herinneringen en ervaringen hebben hier een grote invloed op. Jawel, we hebben het onszelf een beetje aangepraat.  Toch is er een reden voor dit blog, steeds meer mensen worden bewust, spiritueel, wakker, erkennen negatieve ervaringen, levenslessen en patronen.    

 

De vraag die ik veel krijg van mensen die te maken hebben met narcistisch gedrag of geen empathie hebben is! Heeft het invloed ( hebben deze mensen/situatie invloed) op mijn dromen, slapen ervaring en meditatie.

 

  

Ja en Nee; dan zou je zeggen maar Marjan dat is toch dubbel. Ja dat klopt, dat is het ook.

 

  • Ja want het heeft wel degelijk invloed op hoe je voelt, wat je ervaart en hoe je in het leven staat. Dus het heeft indirect invloed op alles wat je dagelijks meemaakt.
  • Als je slaapt verwerk je dat wat je dagelijks meemaakt, je hersenen geven alles een plekje - ze ruimen het op, organiseren het-.     
  • Als je lichamelijk en geestelijk niet lekker in je vel zit, dan druppelt dat ook door in je dromen, meditaties en slapen.
  • Ja het is het eerste signaal dat dingen niet stromen. Je ziel roept als het ware, je bron, je basis geven via dromen, meditatie aan dat er een haperende verbinding is, vorige levens en trauma's worden via dromen bloot gelegd. 

 

 

Je schrijft je eigen dromen en slaapscript!

    

  • Nee de narcist of een situatie waarin geen empathie is heeft absoluut geen verbinding met jou dromenwereld. Het wordt niet aangemerkt vanuit het oogpunt de direct invloed, maar vanuit indirecte invloed.  "jij ben de eigenaar van je dromen". Er is niets en niemand anders voor jou dromen.
  • Nee een narcist weet niet wat jij droomt, heeft er ook geen controle op!. Het zelfde geld voor hekserij en magie, vervloekingen en negatieve of empathie loze situatie of personen.  Uiteraard kan het zo zijn, dat deze persoon je goed kent, waardoor ze wel de logische verbinding kunnen maken.        
  • Maak je geen zorgen, er is geen verbinding vanuit controle  - Er kan hooguit een zielsverbinding of karma ( levenslessen) zijn die uitgewerkt mag worden. Maar dat staat compleet buiten dromen, visioenen, meditaties en slaapervaringen.   

 

  

 

Als alternatief kan het zijn dat er een soort van telepathische verbinding is, waardoor je het idee hebt dat iemand er weldegelijk controle over heeft. Je hebt zelf deze verbinding (on) bewust gemaakt

Je hebt misschien en/of  in een vorig leven, karma situatie toestemming geven om opnieuw een relatie of situatie aan te gaan. Je kunt dit verbreken door de energetische koorden door te snijden, maar dan nog is het een Nee. er is geen directe invloed.      


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Jordy
2 jaar geleden

In het verleden een narcistische relatie gehad, ik had toen echt het gevoel en idee dat ze mijn dromen beïnvloeden. Maar nu snap ik door dit blog dat dit helemaal niet kan. Xxx Jordy

Marjan klop
2 jaar geleden

Beste Jordy,

Bedankt voor je reactie, ik hoop dat je het kunt plaatsen en er iets mee kunt. Je bent zelf je droomeigenaar wees daar van overtuigd.

Een liefdevolle droom groet,
Marjan klop founder en blogger