• Blog
 • Slapen
 • Dromen
 • Webshop

Transformatie dromen

Gepubliceerd op 3 november 2020 om 09:38

De maand november is de maand van de transformatie , het is de maand waarop onze dromen als het ware transformeren. Dromen zijn als het ware het eerste moment waarop de zielstransformatie bewust kan worden ervaren. Bewust dromen is niet voor niets de sleutel van de ziel.

 

Als je slaapt dan staat je ego op een laag pitje, het is wel aanwezig maar je intuïtie, je bron, je basis je hart is sterker. Je ruimt dat wat je overdag hebt meegemaakt op als je slaapt, je structureert het, je geeft het een plekje; waardoor het bewust zonder invloed van ego of buitenaf kan worden ervaren. 

 

Dromen om te transformeren komen heel veel voor. 

Dieren die ineens veranderen, een huis dat veranderd in een zwembad; een boek dat veranderd in een vakantie droom enzovoorts. Je kunt het zo gek niet verzinnen of transformatie verschijnt. Het weerspiegeld de situatie waarin je zit en de veranderingen die je hebt toegepast of wilt gaan uitvoeren. Het is als het ware de innerlijke verandering, je gedachte, je ego, je ziel, je bron laten spreken en laten aanpassen aan dit moment. 

 

 

Wat brengt het je!

 • Open je armen en laat de dromen transformatie binnen en ervaar de hoogste vorm van groei ooit.
 • Ervaar de diepste vorm van bewustwording van het feit dat.
 • Gewaarwording van je innerlijke proces
 • Het eerst signaal dat er echt dingen veranderen  
 • Spirituele ontwaking, mindfulness of hogere dimensies raken je aan 
 • Het brengt je zowel inzichten als afsluitende energie
 • Verbinding met je eigen lichtje, verlicht je eigen levenspad
 • Je ervaart groei en ontwikkeling vanuit je droombron
 • Als het ware draai je de sleutel om en vind je innerlijke lichtje
 • Je vliegt uit en maak sprongen vooruit  

 

 

Hoe kun je ermee werken ?

Natuurlijk droom je het  gehele jaar door transformerend, als je als het ware veranderd van gedachte dan kun je een transformatie droom ervaren. Maar in de maand november is de transformatie het sterkst omdat je het oude nu definitief los laat voordat het winter wordt en je terugtrekt, tot stilstand komt, rustig aan doet. Naar binnen keert zodat je in het voorjaar de zaadjes kunt planten.

 

Je dromen zijn hiermee verbonden, zodat dat wat je hebt gemist "dat wat je nog niet bewust hebt, getransformeerd, veranderd" nu toch echt als het ware dromend veranderd. Zodat je het ook in je waakbestaan kunt ervaren - je wordt een beetje gedwongen als je niet durft, of als je hebt uitgesteld.

 

Je kunt het ook zien dat het laste beetje angst wordt afgenomen om toch echt door te zetten en je dromen te volgen. "Geloof in je eigen kracht, kunde, gave en let goed op de transformatie dromen", ze zijn de eerste signalen dat er echt dingen gaan veranderen in je leven.

Transformatie dromen oefening 

Stap 1

Schrijf op dat wat je wilt transformeren, dat wat je wilt veranderen, schrijf alles en/of enzovoorts. Je kunt ook denken aan een foto, plaatje, voorwerp iets wat het/ de situatie weerspiegeld.

 

 

Stap 2

Kijk vlak voor dat je gaat slapen naar de sterrenhemel, vollemaan, nieuwe maan enzovoorts, houd je briefje en/of dat wat je hebt gekozen ingedachte, omhoog, bewust worden. Laat de zilveren energie van de buitenlucht stralen en laat energie naar je toe komen.   

 

 

Stap 3

Omarm (symbolisch)  de zilveren energie glinsteren en laat de energie door je heen stromen de aarde in!.

 • Zie het, voel het en ervaar het.
 • Laat het briefje los en/of dat wat je hebt gekozen als het ware los.
 • De zilveren gloed stroomt vanuit je kruinchakra naar beneden en door je voeten heen de aarde in zodat het weer weg zakt.
 • Als het ware vloeit het weg uit je lichaam en transformeert het naar iets nieuws. Laat je niet beïnvloeden, dus laat het resultaat open, laat het alleen los 

 

Stap 4

Masseer je voeten en je handen; door er rustig overheen te wrijven. Dit is belangrijk zodat je namelijk ontspand, geaard bent en het oude als het ware afdrijft. 

Drink een glas water voor dat je gaat slapen. 

Je voeten en handen staan aan de basis van het afvoeren van de zilveren energie. Water maakt schoon en ruimt op, zorgt ervoor dat het lichaam overprikkelende kan terug geven aan de cyclus van het leven en de transformatie die je aantrekt. 

       

Stap 5

Welterusten en slaap zacht, weet dat je nu klaar bent om te transformeren. Heb geen verwachtingen, maar het het onverwachte op je pad komen.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.