• Blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Webshop

Droom manifestatie

Gepubliceerd op 5 november 2020 om 06:00

Je hebt vast wel eens gehoord van manifestatie, het is de stap voor transformatie - de verandering die je vanuit je dromen kunt ervaren. Het is het moment waarop je als het ware de actie uitvoert om je dromen, wensen te realiseren en tastbaar te maken. Nadat je alles hebt gevisualiseerd, geaffirmeerd, gemediteerd, mantra gedroomd is het tijd om de volgende stap te nemen.  

 

Deze unieke droom kennis mag je niet missen, deze kennis leer je alleen via Marjan! 

 

Zonder de vorige stappen word je harte wens niet gemanifesteerd en kun je niet transformeren; alles zit aan elkaar verbonden en het maakt elkaar ook sterker.  Droom Manifesteren, mantra is eigenlijk het meest lastige om te doen "omdat je gewoon het moet doen", het is niet alleen je agenda inplannen maar ook echt ermee aan de slag gaan.     

   

Het zichtbaar laten worden van je wensen richting transformatie.  

 

     

Je kunt het zien als jezelf een schop onder je kont geven, dat te doen waar je angstig voor bent en/of waar je over twijfelde.

Het is nu het moment om ook daadwerkelijk te solliciteren op je droom baan. Of inschrijven bij de kamer van koophandel, mee doen met brainstorm sessies, trainingen volgen, connecties maken en geld niet alleen aantrekken maar ook uitgeven.

 

Wil je droom manifesteren leren schroom niet en neem contact met me op!.  Je schrijft je zielsboek niet alleen, je bent als het ware het levensboek.     

 Je maakt je plannen zichtbaar, je stelt niet meer uit; de eerdere stappen heb je genomen nu is de actie aangebroken. Ten tijde van je droomwereld is dit het eerste moment waarop je het ook echt bewust ziet. Dit is de meest krachtige manier, de meest krachtige periode in je droomwereld. 

 

Vaak is het zo dat de eerste stappen visualiseren, affirmeren, mediteren, dagdromen hun vruchten hebben afgeworpen. Dat hierin de uitdaging zit om ook daadwerkelijk over te gaan op logische stappen, plannen en organiseren. Maak verbinding met je  droom cyclus en ontdek de mogelijkheden vanuit je diepste en puurste kern. 

 

   

Actie kan ook betekenen dat je het voor jezelf zichtbaar maakt!.

 

Bewustwording van het feit dat. Je leeft je droom, je bent je droom en andersom, je maakt je klaar voor transformatie. Weet dat het zo is, je voelt het in je hart, je volgt je intuïtie en onderneemt logische stappen door de juiste verbindingen te maken, mensen of mogelijkheden te onderschrijven, te ontmoeten enzovoorts.  

    

Werk aan de winkel!  

Visualiseren, affirmatie, mediterendagdromen en manifesteren,  en transformeren. Het is tijd om de hoogste veranderingen aan te trekken die bij je passen die je nodig hebt.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Pieterseman
3 jaar geleden

💕 mooie waardevolle blog.

Marjan klop
3 jaar geleden

Beste Pieterseman,

Bedankt voor het compliment

Een liefdevolle droom groet,
Marjan Klop Founder en Blogger