• Blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Webshop

Leer jezelf te verankeren

Gepubliceerd op 12 november 2020 om 07:00

Als je leert vertrouwen op het natuurlijke proces van ontspannen slapen dan slaap je ook rustiger. Leer jezelf  te vertrouwen en dit kun je doen door jezelf te verankeren. Je leert dus te vertrouwen op een ontspanner slaap en droom methode.

Begin met toegeven aan slaap. Mijn aanvullende tip is wordt comfortabel met jezelf, je lichaam, de biologische klok en je cyclus. Wordt comfortabel met jezelf en je eigen natuurlijk proces - als je overdag tegen jezelf (on)bewust zegt dat je slecht slaapt dan slaap je ook slecht.

 

Verankeren kun je leren, inclusief het bijsturen

 

Droom je al nachten niet leuk, dagdroom je niet prettig of helemaal niet. Dan moet je bewust zijn dat je eigen gedachtes hierin ook een rol kunnen spelen. Dat wil niet zeggen dat er geen onderliggende oorzaken kunnen zijn; maar begin eerst bij jezelf - daarna leer je jezelf verankeren zodat je die negatieve gedachte, droom, angst kunt ombuigen naar iets waar je een klein beetje de controle over hebt.  

    

Bewust zijn van je gedachtes is de eerste stap naar verandering. 

  • Leer jezelf, je droom, je dagdroom, je visioen, jezelf verankeren is het belangrijkste advies dat ik geven kan!....
  • Je kunt daardoor je droom, dagdroom, mediatie als het ware bijsturen.
  • Oefening baart kunst, maar als je weet hoe je het moet doen kan iedereen het.
  • Verbind jezelf met iets, iemand, dier, boom, herinnering die je heel dierbaar is - Het is je anker - het is je veilige haven.
  • Het zorgt ervoor dat je hart gaat spreken, dat je als het ware altijd terug kan naar dat moment. Het werkt fantastisch bij angsten, trauma, slaapverlamming, dagdromen, visioenen enzovoorts  Droom angst bestaat echt! Omgaan met nachtmerries Dagdromen angst Slaapverlamming Slaapkamer angst Allerzielen dromen Dagdromen en co

"Leef in het Nu"  Je kunt dromen, gedachtes ook over analyseren ( niet alles heeft een betekenis). Soms is een droom ook gewoon een droom. 

 

Ontspan en probeer je gedachtes even op rust te zetten. Laat de stilte aanwezig zijn. Het geeft ruimte in je hoofd, ruimte in je leven. Veranker jezelf en gebruik het in combinatie met De kracht van droommantra's

 

Verankeren basis tip! 

 

Zie vanuit je buikchakra ( je navel) een prachtig zuiver zilver koord stromen. Visualiseer het, alsof het verbonden met dat wat je een geweldig warm gevoel geeft.

Het maakt niet uit wat het is ( herinnering, dier, boom) mits het wel iets is wat sterk is en het liefst wat verbonden is met minimaal één van de elementen. Aarde, vuur, water of lucht. Hoe meer elementen er mee verbonden zijn hoe sterker de verankering is.  

 

Je zult zien dat je hierdoor heel snel weer terugkeert naar een positievere, liefdevollere energie. Terugkomt uit je negatieve ervaring en/of je slaapangst, dagdromenangst, droomangst, slaapkamerangst enzovoorts 

Slapen met de donkere dagen Droom meditatie Vind je droombron Hoe sterker de verankering is, hoe sneller, rustiger, gemakkelijker je weer terugkomt naar je eigen energie en dromen, dagdromen, visioenen, mediatie enzovoorts.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.