• Blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Webshop

Afremmen van dromen

Gepubliceerd op 17 november 2020 om 07:00

Door het hoge stressniveau waarmee corona naar je toekomt heb je echt last van dromen, dagdromen moment die te heftig zijn. Het is gewoon niet meer te dragen; je weet niet meer hoe je in slaap moet komen.

Je dagdromen worden in beslag genomen; je visioenen zijn heel heftig. Je hebt misschien zelfs het gevoel dat je niet altijd helemaal verbonden bent met je lichaam. 

 

Maak je geen zorgen je bent niet de enige! Corona heeft zoveel invloed dat het zelfs angst, trauma's aanwakkert.  

 

  

Het is nu de juiste tijd om terug in je lichaam te keren. Zodat je het kunt afremmen en in logische stappen kunt zetten. Dromen zorgen juist voor meer groei en ontwikkeling van je ziel, maar ze zijn ook een bewust wording van het feit dat je mag afremmen. Soms zijn dromen gewoon dromen.

Dromen zijn een weerspiegeling van je dagelijkse leven - het is niets meer en ook niets minder. Laat de droom gewoon een droom zijn. Laat het slaapproblemen er gewoon zijn, je kunt altijd terugkeren in je lichaam met heel je wezen.

 

Door je dromen af te remmen kun je de balans vinden met chakra's en je botten, ziel en enzovoorts    

 

Juist op dagen dat je los laat, stopt, balans vind gaat het weer stomen. Stil zijn luisteren naar de rust, ruimte, je lichaam geef je toe. Geef toe, en accepteer. Soms is een droom gewoon een droom. Soms is angst gewoon angst. Maar vind de verbinding met jezelf weer - Rem je dromen af en leer .... Jezelf te verbinding met je lichaam en je droom. 

Accepteer dat je angst ervaar, Accepteer dat wat er is! 

 

Leer jezelf te verbinden met je lichaam, je moet weten hoe je in elkaar zit, je hart leren kennen. Het is de sleutel tot je dromen afremmen of bijsturen. Houd dat wat je het meest dierbaar is in je gedachte. Anker jezelf tot deze gedachte of persoon, hond, kat, geliefde.

(Overdag oefenen, zorgt ervoor dat als je slaapt het vanzelf intreed) 

Je anker, je gelukkig gedachte, je liefdevolle herinnering zorgt ervoor dat je weer in een rustige energie terugkomt. Waardoor je dromen kunt afremmen, sturen en zelfs kunt veranderen. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.