• Blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Gratis

Dromen openen de deur naar groei

Gepubliceerd op 2 februari 2021 om 07:00

Voor 90% van de mensen die opzoek zijn naar diepgang in het leven zijn dromen de eerste deur tot spirituele groei en ontwikkeling.  Deze groei komt vooruit uit de meest pure manier om met jezelf en je onderbewuste te communiceren.

Er is niets zo gemakkelijk als slapen en leren tegelijkertijd. Er is niets zo fijn als zweven in je eigen gedachtes, wensen, dromen en fantasieën. 

 

 

 

Het is voor heel veel mensen de eerste stap naar intuïtie en groei. De verbinding tussen je zielspoorten en jezelf. Je leert jezelf kennen, ontwikkelen als je begint met bewust worden van het feit dat.............

Bewust dromen volgt vanzelf, daarnaast groeit elke dag je intuïtie waardoor je ook op andere spirituele gebieden verbinding ervaart en groeit.   

 

Ben je klaar ervoor om je jezelf  te (her)ontdekken! Begin vandaag nog met verbinding maken via je dromen, de rest volgt vanzelf  

 

Dromen blijven in de wereld van een spiritueel persoon een heel belangrijk onderdeel. Het wordt alleen maar sterker en sterker. Doordat je intuïtie groeit, verbind je alle logische stappen als het ware aan elkaar.  Je leert je via je onderbewuste verder door.

De uitwerking van cursus die je in je waakbestaan hebt opgedaan komt als je slaapt naar de oppervlakte "twee keer leren", het opnieuw beleven zorgt voor extreme snelle vooruitgang op persoonlijk gebied.   

     

 

Vergeet alleen niet dat de roze droomwolk ook donkere kanten van je intuïtie en karakter, zielslessen laten zien. Waar groei is, zijn ook emotie, pijn, verdriet, hobbels, en kraters, dalen en bergen te ervaren.   

 

Maar hoe begin je?.... Je intuïtie groeit maar op één manier! Bewust onthouden van je dromen doe je door een dromendagboek of slapendagboek bij te houden. Niet stoppen na drie dagen, maar blijven doorgaan ( de aanhouder wint). Je vind alleen de juiste sleutel die op de dromendeur past als je doorzet.

Op zoek naar de antwoorden, die je in je waakbestaan maar niet kunt vinden- ontdek je dromen en ervaar je diepste verlangens, wensen en nog veel meer.  

 

 

Onderschat de kracht van dromen niet! 

 

Stoppen zorgt er ook voor dat je intuïtie en de verbinding met je ziel verminderd. Dat wil niet zeggen dat je na bewust dromen niet zo af en toe van techniek moet of kunt veranderen. Nieuwe inzichten en groei processen door bij voorbeeld te gaan werken met lucide dromen versterkt je spirituele groei nog meer.

Beter dromen zorgt er ook voor dat je beter kunt slapen, inslapen, doorslapen, dromen en visioenen, 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.