• Blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Webshop

Zwanger en dromen

Gepubliceerd op 3 februari 2021 om 09:23

Je bent zwanger!... En je droomt echt heel raar!... Je bent niet de enige; dus maak je geen zorgen. Sterker nog het is meer dan normaal. Je kunt het zien als dromen voor twee.  Je baby leert door zielsdromen als het ware je kennen en anders om je leert via de dromenwereld je baby kennen.

 

De eerste verbinding wordt gemaakt via de zielsdromen. Nog ver voordat je de eerste schopjes voelt, droom je al voor twee, en je voelt voor twee!. 

 

Baby's dromen vanuit de oerbron, ze hebben nog geen referentiekader en ook een ervaringen en eigenschappen toegevoegd aan waakbestaan dingen/situaties. De emoties lopen hoog op als je zwanger bent; de verklaring van dromen is dan ook lastiger en ingewikkelder dan als je niet zwanger bent. Er zijn meer factoren bij verbonden. 

 

De meeste vrouwen dromen in ieder geval over de bevalling zelf, over het overlijden van een baby. Je kunt ook denken aan dromen over een ontvoering of kwijtraken, scheiding van de baby. 

  

Daarnaast is het zo dat bij zwangere vrouwen de hormonen door het lichaam gieren.  Als je slaapt heb je meer tijd nodig om alles te verwerken. In je waakbestaan maakt je hoofd (hersenen) een soort van overuren. Als je slaapt moet je dit dan ook een plek geven Waardoor je niet alleen meer slaaptijd nodig hebt, maar ook intensiever droomt. 

 

Als je zwanger bent, kan er ook een slaapangst of dagdroomangst ontstaan  Droom angst bestaat echt! omdat het zo intensief is dat je niet meer weet hoe of wat. Wat ook veel voorkomt is de verbinding ervaren met een tweelingziel, zielsmaatje, of partner dromen.

 

 

Als je zwanger bent moet je dus meer slapen! Zorg voor minimaal 9 uur slaap!

 

 

Moeder en kind zijn zo diep met elkaar verbonden dat dit vanaf de conceptie via dromen; elke minuut versterkt en groeit. Je baby bezorgt je vele hele nachtmerries, trauma dromen, herinneringen van je eigen baby/kindertijd.

En het is vaak ook nog eens in kleur, geur en vol met emoties. Je droomt vaak over de verbinding met je eigen vader en moeder, opvoeder, voogd enzovoorts.

Nog een belangrijke reden is dat je baby je op zielsniveau via de baarmoeder probeert voelen, te erkennen, te verbinden. De zielenenergie maakt contact, vorige levens, zielsopdrachten en zelfs babynaam wensen zodat je een soort bewust wording van het feit dat...... ervaart.  

 

 

Nu het coronavirus nog steeds heel veel impact heeft op het leven, is het voor een zwangere vrouw nog heftiger niet alleen omdat de hormonen en de verbinding met de baby voor nachtmerries, angsten, verdriet en emoties zorgen.

Maar ook omdat het stressniveau, burn-out, depressie en de angst voor corona en de baby met 50% toeneemt. De vraag wat gebeurt er als ik corona krijg enzovoorts kan heel veel invloed hebben op de verbinding met je baby tijdens het dromen.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.