• Blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Webshop

Partner en relatiedromen

Gepubliceerd op 11 februari 2021 om 07:00

Je droomt over je partner, relatie, je ex-geliefde komen heel veel voor, en je hoeft je er ook niet voor te schamen. Een goede vrijpartij in je dromen heeft helende en genezende onderliggende leerdoelen en/of boodschappen. 

Dromen over je partner, relatie weerspiegelen je gevoel, je verbinding en de eigenschappen die jezelf en je partner bezitten. Het gaat over je hart, je bron, je basis en hoe je in de relatie staat.

 

Het is daarnaast ook heel normaal dat je over ex-partners droomt, fantasiepartners en/of vorig levenspartners enzovoorts. Het is niets om je voor te schamen, het is een onderdeel van het natuurlijk proces van verwerking en het opruimen van dat wat je in je waakbestaan meemaakt.

 

 

Sterker nog een vrijpartij met je ex-partner is meer dan normaal, het heeft niets te maken met je huidige relatie en/of twijfels aan je libido en/of gevoelens. Het weerspiegeld de mannelijke energie en de vrouwelijk energie die door te dromen en het te verwerken in balans komt en/of gevonden wordt.

Dit alles is niet verbonden aan de uiterlijke verschijningsvorm van je partner en/of je verlangen voor een uiterlijke verschijningsvorm.  

 

 

Wist je dat zowel mannen als vrouwen minimaal 3 keer per week een fantasie droom hebben. Al dan niet fantasie liefdesrelatie hebben met hun idool en/of waakbestaan fantasiepartner. 

 

 

De karakter en uiterlijke perfecte eigenschappen van alle eerdere en tegenwoordige fantasie relaties; worden vaak samengevoegd tot één perfecte droom persoon. Deze droom persoon verschijnt dan ook in heel veel dromen.

  • Zit op je (droom) stoel, eet met je mee, gaat met je mee op (droom) stap, rijd mee in je (droom) auto.
  • Zit naast je in de bioscoop, overwint het conflict, verslaat de agressieve leeuw, beklimt samen met je de berg enzovoorts. 

 

 

Met andere woorden het is een vorm van projectie en het verwerken van je dagelijkse ervaringen - na een ruzie met je partner is het meer dan normaal dat je hierover droomt en/of dat je een ex-partner zijn of haar eigenschappen projecteert op de situatie.

 

Tijdens Valentijn ben je ook gevoeliger voor liefdesdromen, seksdromen, verlangens, tweelingzielen en zielsmaatjes verbindingen.

   

             

Vergeet niet dat er vooral rond Valentijn sprake is van invloed van buitenaf; en het heeft een directe invloed op je dromen. Je kunt het zien al heel veel mensen in je omgeving over liefde praten. 

 

  • Cadeautjes kopen en reclame maken voor Valentijn dat je ook in je dromenwereld een verbinding voelt en hierover gaat dromen.
  • Het wakkert je als het ware aan; het hoeft natuurlijk niet zo te zijn.
  • Maar de media en invloed van buitenaf doet een flinke duid in je liefdesdromen.  

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.