• Blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Webshop

Atlantis dromen

Gepubliceerd op 8 maart 2021 om 07:00

Dromen over Atlantis hebben een diepe spirituele boodschap en daarnaast is het een stukje bewustwording van het feit dat. Dromen over Atlantis gaan heel vaak over spiritueel groei en zielsboodschappen, vorige levens en/of de verbinding met je mannelijke energie.

 

Dromen waar Atlantis in voorkomen en/of een soortgelijk droomenergie stroomt vertellen je heel veel over de manier waarop je in het leven staat en dan kun je vooral denken aan je ziels-leven, zielslessen en karma. De algemene verklaring weerspiegeld het water, schoonmaken, opruimen en bescherming ervaren vanuit je hoogste energie. 

 

 

Droom je anders als Atlantis voorkomt in je dromen!

Ja je droomt anders, je droomt vanuit je chakra's en aura trilling die vanuit de 7de dimensie stromen!. Waardoor Atlantis dromen heel intensief aanvoelen en direct binnenkomen. Alsof je als het ware wakker wordt, je ziel tot je spreekt en/of direct verbinding maakt met een vorig leven, je gidsen, helpers, goden en godinnen enzovoorts.

 

Het is daarnaast ook een signaal van hogere dimensies, en HSP, Overgevoeligheid en spiritueel ontwaken. 

 

   

Atlantis dromen maken heel veel indruk!. Omdat het direct via je derde oog of kruinchakra binnenkomt.  

 

Een van de belangrijkste ervaringen met Atlantis dromen is dat het bijna altijd (voor de meeste mensen) een verbinding heeft met je ziel, je bron, je basis en met je zonnevlecht chakra. Het is een verwijzing naar een vorig leven en/of levensvorm waarnaar de ziel verlangt.

 

Atlantis dromen hebben op zielsniveau een hele hoge lading, trilling, dimensies en boodschappen die direct verbinding vinden met jezelf (je ziel). Het is voor veel mensen het eerste signaal van een vorig leven en/of spirituele ontwaken en verbinding - daaronder behoort ook magie en kristallenkunde/ kruidengeneeskunde enzovoorts. 

 

Het weerspiegeld ook de goden zoals Poseidon en Triton, de oprichters en leiders van Atlantis. 

 

Atlantis dromen verbinding is niet alleen zonneschijn! 

 

Een andere aanvulling is dat naast de weerspiegeling van spirituele groei, inzichten en de diepste verbinding met het universum ook een energie kan worden ervaren die te maken heeft met de schaduwzijde van spirituele groei en ontwikkeling.

Jawel de schaduwzijde met hogere trillingen en/of kracht is natuurlijk misbruik en controle hebben op....

Niet geaard, ego gericht, niet bewust van het feit, geen balans tussen spiritueel en aards leven enzovoorts.  Hieronder behoort het fenomeen schijn spiritueel, gevallen engel en/of ziel, geld verdienen (onbalans tussen) spiritueel in dienst zijn van en overvloed.

 

Lemuria, Egypte en Maya tijdperken hebben dezelfde invloed op je  energieniveau. 

Deze energie maar stroomt over het algemeen minder hard (hart) binnen dan Atlantis dromen gewoon weg dat de verbinding hierin heel sterk is en dat er een diep verlangen is vanuit de ziel om met hogere energie te werken.

 

Het is niet alleen de spirituele verbinding maar ook het Ego deel dat de magische, mythische ervaring wil hebben - de zoektocht naar de locatie van Atlantis is niet voor niets zo relevant.    


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.