• Blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Webshop

Droom Familiar (DroomSpiritAnimal)

Gepubliceerd op 12 maart 2021 om 16:37

Dromen over dieren doen we heel vaak, we projecteren de karakter eigenschappen van dieren op dromen en natuurlijk doen we dat ook anders om. Maar wist je ook dat je een droom familiar (Droom Spirit Animal) hebt met andere woorden een dierengids die je helpt tijdens het dromen - gedurende de dag en tijdens je waakbestaan. 

   

Naast het feit dat dieren je karaktereigenschappen weerspiegelen een projectie van de basis en het begin van de oermens. Is het ook spiritueel met je verbonden in de vorm van droom familiars (droom gidsen)

 

Droom familiars lopen met je mee, helpen je op energieniveau en ondersteunen je daar waar je het nodig hebt. Geven je een signaal, bescheren je en staan direct in verbinding met je gidsen en helpers.

 

  • Ze verschijnen in de vorm van een dier en hebben vaak een spirituele verschijningsvorm, maar ook vaak als dieren in en om je omgeving.
  • Je kunt denken aan je kat, hond, konijn maar ook een duif of raaf en zelfs als mier of spin.
  • Het klinkt misschien wat ver gezocht maar elk dier heeft een ziel - is verbonden met je als mens (ziel) omdat ze uit dezelfde zielen groep komen en/of daaraan verbonden zijn.

 

Dieren spreken de taal van de ziel, spirit en het universum ze zijn niet verbonden met ego en maatschappelijke verplichtingen. Je eigen remmingen worden losgelaten als dieren in je dromen of visioenen verschijnen. 

 

 

Als je slaapt ben je dieper verbonden met je ziel, is er geen invloed vanuit je ego en/of van buitenaf waardoor de droom familiars zo duidelijk aanwezig kunnen zijn in je dromen, visioenen, meditatie, visualisatie wereld enzovoorts. Als je wakker bent zie je de signalen en/of erken je (on) bewust de zielsverbinding... Maar als je slaapt word je begeleid, ondersteund en geholpen door je droom familiar. 

 

 

We zijn niet voor niets vanuit je ziel met dieren verbonden.  Vind je zielsverbindingsdier, je dromengids vanuit je meest pure en ware ik energie. 

 

De meeste zielsdieren blijven een periode bij je, soms zelfs je hele leven - maar over het algemeen kun je zeggen dat de droom energie (dromendierengids) droom familiar een paar nachten en dagen om je heen is en dan weer verschuift naar een andere verbinding. 

 

  

Je Droom Spirit Animal /Droom Familiar vertelt daarnaast niet alleen waarmee je verbonden bent als ziel en als familie. Maar ook je vorig leven, je astrologische verbinding en/of je zielenverbindingen.

Als voorbeeld komt het heel vaak voor dat zielsmaatjes/tweelingzielen en/of vorige levensverbindingen dezelfde droom familiars hebben.  

 

 

Je droom familiar is als vanaf "geboorte", aanwezig... Dit kan in de loop van je leven veranderen omdat je nu eenmaal als ziel veranderd. 

 

Er zijn aanwijzingen dat er ook sprake kan zijn altijd deze droom familiar hebben dat het als het ware met je mee veranderd en je hele levensloop bij je blijft. Hierin kun je een vergelijking maken met het sjamanisme of spirit animal.

Ik zal je een voorbeeld geven, mijn droom familiar als kind is altijd een zwarte hengst met één wit voetje geweest... Toen ik richting de pubertijd verschoof en tiener was transformeerde dit in een leeuw. Daarna als jongvolwassen wat een krokodil en nu is het op dit moment in mijn leven een wolf. 

 

Jawel iedereen heeft er één en/of zelfs meerdere - ze komen steeds weer terug in je dromen, visioenen, meditaties, visualisaties, affirmaties enzovoorts.

   

Hoe bewuster je bent, hoe bewuster je droomt (lucide dromen) of mediteren hoe dieper je de verbinding met je droom familiar (Droom Spirit Animal) kunt ervaren. 

 

Ze kunnen namelijk zo veel voor je doen, ze zijn je gidsen, helpers en kennen als geen ander je ziel, zielsopdracht en vaak je familie, je wortels, je geschiedenis en je toekomst, het lot (levensdoel).  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.