• Blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Gratis

Stilte in mijn droom thuis

Gepubliceerd op 13 april 2021 om 07:59

Voor veel mensen zijn dromen, gedachtes, rommelige, analytisch en vooral niet rustig. Maar dromen zijn de oneindige bron van innerlijke stilte en rust in je hoofd. Op het moment dat je wakker wordt heeft je hoofd (hersens) net alles georganiseerd opgeruimd en gestructureerd waardoor je ruimte in overvloed van stilte hebt.


Echter gaan wij waakbestaan mensen als een razende actief en ego gericht aan de slag met denken en niet ontspannen als we wakker worden. Er is geen ruimte om de stilte te omarmen en/of de droom te laten ontstaan en te ontdekken op je pure energieniveau.

 

 
De stilte van dromen is oorverdovend 

 

Het geluid van beelden, emoties is krachtiger dan woorden en daarom voor veel mensen ook iets wat als uitdaging wordt ervaren en/of niet als interessant wordt ervaren. Je kunt het ook zien alsof je droomhuis aan staat, het schreeuwt harder dan de rest. Geef je droom dan ook aan de droom Cloud, laat het trekken alsof het een kop thee is.

 

 

 

Neem de tijd om het niet te verklaren!

  • Ontspan en laat het beeld rustig aan je voorbijtrekken!
  • Dat wat het hardst roept, heeft de minste aandacht nodig! Dat wat het zachts op de achtergrond aanwezig is - is zielskennis, zielsinformatie en/of belangrijk om mee te nemen op je droomreis.
  • (Het is net zoiets als een influencer die fake it until you make it als motto heeft).
  • Wees stil en laat het oorverdovende geluid verstillen door de rust! 
  • De puzzelstukjes vallen namelijk veel gemakkelijker, logischer en op zijn plek!
  • Na stilte is er ook geen twijfel meer of het wel klopt, of de droom sleutel wel past 
  • Door de stilte te laten ontstaan, is er ruimte om de energie die je als je slaapt het opgedaan de gehele dag te laten stromen! Je blijft veel meer verbonden met jezelf en met je natuurlijk energie! Meer balans en meer diepgang. 

  

 

    

Dagdromen verstrekt en ondersteund de stilte van je droom thuis! Het is Geen easy fix, het is een leer proces om de stilte van dagdromen, dromen, meditaties op te vangen en te omarmen.  

 

 

Wist je dat je dromen die heel hard schreeuwen vaak geen diepe boodschap en/of betekenis hebben. Soms is een droom gewoon een droom en deze droomregel geld vooral voor de dromen die heel had schreeuwen. Het zijn de zachte dromen, die niet de aandacht willen de diepe zielsbetekenis hebben. 

    

Verzacht je droom door het te omarmen en de stilte van je droomhuis bewust te ervaren. 

 

Je droomhuis is een weerspiegeling van je ziel, je bron, je hart, je basis en de manier waarop je in het leven staat. Geef jezelf dus de ruimte om uit alle schreeuwers de juiste informatie te halen. Natuurlijk kun je zeggen, "dat wat het eerste je gedachte kruist", het juiste antwoordt is! Ja dat is zo alleen het wordt heel vaak overstemd door de oorverdovende ruis van de rest van de droombeelden die niet zo belangrijk zijn voor je zielsgroei.


 
Om dit eruit te filteren moet je dus de stilte opzoeken, Daarmee bedoel ik niet dat je uren in meditatie moet gaan. Nee ik bedoel dat je stil mag zijn en eerst alles mag laten uitrazen voordat je voordat je verder gaat met verklaren. Wakker worden, rustig aandoen - even blijven liggen in bed, schrijf je droom in steekwoorden in je dromen of slapendag boek op.Ben stil luister naar je lichaam, je gevoel, je hart, je emoties en dan pas ga je verklaren en/of ga je dat doen wat je moet/wilde doen.
Op het juiste moment ga je droom verklaren, vertalen en/of een ego gerichte betekenis zetten die echt bij je ziel past. Je zult zien dat het veel meer en dieper binnenkomt dan als je direct alles wilt beantwoorden.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.