• Blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Gratis

Droom Poortdagen

Gepubliceerd op 12 mei 2021 om 07:00

Wist je dat je dieper en intensiever droomt tijdens poort dagen? We zijn als mens veel dieper verbonden met de energie van de stroming van de planeet, de sterren, manen, de zon enzovoorts dan dat we over het algemeen (on)bewust ervaren.

Ben je er klaar voor om jezelf echt via de droomwereld te leren kennen - open jezelf en ontdek de natuurlijke kracht van je hele droomwezen en in de invloed van deze prachtige natuurlijk planeet aarde en alle dimensies die aanwezig zijn. 

 

Wat zijn poortdagen?

De poortdagen zijn verbonden aan de evenwichtige 13 manen kalender van de Maya's. Deze kalender geeft de energie aan, de dag waarop de sluier tussen de andere dimensies dunner is (het moment waarop de dromen poort opent 

 

De poort zorgt ervoor dat er nieuwe energie de wereld in stroomt, dat wij als mens dit moment kunnen gebruiken om te groeien en te ontwikkelen. Maar de poortdagen staan vooral in verbinding met de droom, visioen, meditatie en dagdroomwereld 

 

Tijdens deze dagen - zijn er bijzondere ervaringen met een compleet nieuwe droom ik, de wereld tussen wereld in. Brengt ook je ziel, je bron, je basis op een plek waar je de diepste ik kunt ervaren - zielsdeuren kunt openen en natuurlijk ook kunt sluiten. 

 

 

Maya (Tolkiens Kalender) informatie zodat je snapt waarom en wat het verschil is met je dromenenergie.  

 

Wij als westerse wereld gebruiken de Gregoriaanse kalender die bestaat uit 12 maanden van ieders 30 of 31 dagen + soms 28 of 29 dagen. Met een geheel van 365 dagen + hier en daar om de vier jaar een extra dag. Het is dus eigenlijk een kalender die niet stroomt met de energie en stand van deze prachtige planeet aarde. 

 

Poortdagen zijn verbonden aan de Maya kalender. Dit is verbonden met 13 manen en is wat evenwichtiger dan de 12 maanden. Die de westerse wereld aanhoudt. Iedere maan telt 28 dagen. In totaal zijn er dus 13 x 28 = 364.

De 13 manen zijn dan ook verbonden met de stroming van de energie en de trilling op deze planeet en start 26 Juli en eindigt ten opzichte van de Gregoriaanse kalender op 24 juli.

Op 25 Juli valt de dag buiten tijd en/of ook wel de ontbrekende dag genoemd en op 26 start het nieuwe jaar.   "de beste dromen komen dan ook op deze dag voor". 

 

De Maya kalender geeft een dag aan, maar energie golven - hoe krachtiger de golf hoe sterker de energie en die dichter bij je bij een poort-dag komt 

Er zijn 13 zegels (voor elke maan één) de kracht van de golf verklaart ook de droom energie en wat je ermee kunt doen enzovoorts. 

 

 

De poortdagen van 10 Mei + 11 Mei + 12 Mei en 13 Mei 2021 staan in het teken van!

 

De verbinding tussen de zichtbare en onzichtbare dromenwereld, en andere dimensies. Je kunt vandaag en morgen dus heel diep, intensief en zielsgericht, vanuit je bron dromen en visioenen. Dat geld ook voor meditaties en dagdromen!  Vorig leven, familiegeschiedenis en karma dromen komen vooral aan je voorbij.  

Open vandaag jezelf voor deze prachtige nieuwe zielsdromen en mogelijkheid tot connectie vanuit de dromenwereld - de sluier wereld. Het is een moment waarop je verbinding maakt met je zielsopdracht, je zielsbron en je basis enzovoorts.

 

Het is een droomenergie die je zielsdoel leert erkennen, en het vervullen van dit doel. Daarnaast brengen je dromen inzicht in het vinden van liefde, genegenheid voor zowel jezelf als iedereen die erbij betrokken en/of verbonden mee is. Nog een droom thema is het avontuur aan gaan en ontdekken wat jezelf echt heel belangrijk vindt. Daarnaast ga je deze dagen vooral dromen over het verleden, concreet maken wat je echt wilt en sluit je het oude ongezonde af. 

 

Houd de dromen poortdagen informatie goed in de gaten! Ik zal regelmatig een update geven over de komende droomstromingen en opengaande poorten!  Conjunctie invloed dromen


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.