• Blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Webshop

Leeuwen Poort droomdag

Gepubliceerd op 7 augustus 2021 om 10:00

Het is en bijzonder moment, de trilling veranderd, nieuwe deuren gaan open en je dromen en visioenenwereld staat op het punt te verschuiven van energie. Je kunt andere soort dromen en visioenen gaan ervaren die veel dieper in verbinding staan met je ziel, zielsopdracht enzovoorts.

 

Elk jaar op 8 augustus vindt de opening van de leeuwenpoort plaats, maar dit jaar is het echt heel bijzonder het valt namelijk tegelijkertijd met de nieuwe maan in leeuw. 

Voor je beeldvorming! Het is dus leeuw in leeuw in leeuw. De poort staat open in leeuw, nieuwe maan in leeuw en de zon in leeuw. 

 

Het weerspiegeld een nieuwe periode, een nieuwe fase en vooral een nieuw begin - het sluit als het ware het voorjaar definitief af en opent de krachtige zomer dromen energie. Het brengt je dromen en je waakbestaan leven naar een hogere dimensie. Vooral je dromen, visioenen en je verbinden met het universum, je gidsen wordt aangescherpt en versterkt. Je bent klaar voor een hogere trilling waardoor ook je dromen, visioenen veranderen. 

 

 

Zodra de poort opent ga je merken dat je dromen veranderen (trilling) verdiepend zijn, vorige levens komen naar boven - bewustwording enzovoorts. Maar het belangrijkste is dat je door de nieuwe innerlijke droompoort heen stapt richting iets nieuws. Deze verandering kun je de komende weken nog doorvoelen, ervaren en/of bewust van worden. 

 

 

Lijstje met Dromen en visioenen trilling veranderingen! 

,

 

Deze bijzondere leeuwen poortdag staat vooral in het teken van Sirius en sterrenstelsels - vooral iedereen die hiermee een verbinding heeft op zielsniveau en/of zelfs in waakbestaan ervaart een hele diepe transformatie. Het brengt je niet zo zeer het verleden, maar het nieuwe, de toekomst - nieuwe plannen, nieuwe wensen, nieuwe zielsopdrachten. Het oude heb je nu eenmaal al afgesloten.  

 

Alle leeuwinnen, leeuwen die rond deze poortdag zijn geboren; Stralen nog sterker dan ooit te voren; maar dit kan ook andersom werken dus je kunt klachten krijgen zoals hoofdpijn te veel energie trilling, misselijkheid buikpijn, aura en chakra pijn en/of bewustwording. Je ervaart deze energie puur vanuit je zon element, waardoor het heel intensief is.  

 

 

Poortdagen extra informatie 

Wist je dat je dieper en intensiever droomt tijdens poort dagen? We zijn als mens veel dieper verbonden met de energie van de stroming van de planeet, de sterren, manen, de zon enzovoorts dan dat we over het algemeen (on)bewust ervaren.

Ben je er klaar voor om jezelf echt via de droomwereld te leren kennen - open jezelf en ontdek de natuurlijke kracht van je hele droomwezen en in de invloed van deze prachtige natuurlijk planeet aarde en alle dimensies die aanwezig zijn.  Dagdroomreizen (sjamanisme)

 

Wat zijn poortdagen?

De poortdagen zijn verbonden aan de evenwichtige 13 manen kalender van de Maya's. Deze kalender geeft de energie aan, de dag waarop de sluier tussen de andere dimensies dunner is (het moment waarop de dromen poort opent 

 

De poort zorgt ervoor dat er nieuwe energie de wereld in stroomt, dat wij als mens dit moment kunnen gebruiken om te groeien en te ontwikkelen. Maar de poortdagen staan vooral in verbinding met de droom, visioen, meditatie en dagdroomwereld 

 

Tijdens deze dagen - zijn er bijzondere ervaringen met een compleet nieuwe droom ik, de wereld tussen wereld in. Brengt ook je ziel, je bron, je basis op een plek waar je de diepste ik kunt ervaren - zielsdeuren kunt openen en natuurlijk ook kunt sluiten. Chakra en dromen

 

Houd de dromen poortdagen informatie goed in de gaten! Ik zal regelmatig een update geven over de komende droomstromingen en opengaande poorten!  Conjunctie invloed dromen


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.