• Blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Gratis

Hoe het allemaal begon Blog 1

Gepubliceerd op 1 februari 2018 om 17:34

Mensen vragen me regelmatig hoe en waarom ben je begonnen met Dromen & Visioenen?..... Dan vertel ik ze het bijzondere verhaal achter de grote website, blog en het boek met meer dan 18K aan bezoekers per Maand, 5,2 K Wekelijks en een Dagelijks bereik tussen de 750 en 1000 in Nederland en België en het groeit nog steeds...…  

 

Wat zoveel bezoekers! Marjan die is succesvol!.....

 

Het bereik dat ik heb op sociale media heb ik niet meegenomen in het korte cijfermatig overzichtje.     

Zoals je misschien wel hebt gelezen heb ik meer dan 2200 droom en visioen verklaringen geschreven vanuit mijn eigen visie. Een blog met vele spirituele onderwerpen die naast de website ook op vele sociale kanalen zijn te volgen.    

Maar voordat deze cijfers, nummers zo hoog kwamen was er de start...…  Daarvoor moeten we heel ver terug, terug naar mijn pubertijd. Aan het begin van 1997 kreeg ik last van trauma visioenen en nachtmerries. In deze visioenen en nachtmerries overleed mijn moeder keer op keer en ik raakte daardoor volledig in paniek. Maar na geruststellende woorden ging het leven als 14 jarige gewoon door - tot op mijn verjaardag 11 Augustus mijn moeder de diagnose hersentumor kreeg. Er is niets aan te doen mevrouw, de artsen stonden voor een raadsel - we kunnen u leven alleen verlengen. 

 

Mijn moeder overleed op 1 December 1997. Als een donderslag bij heldere hemel werd mijn moeder, mijn beste vriendin afgepakt en mijn trauma visioenen waarheid. Dit trauma zorgde niet alleen voor veel verdriet, maar ook voor heel veel angsten, nachtmerries en daardoor migraine aanvallen.  

Mijn vader nam me mee naar de huisarts en die rade me aan om een dagboek te schrijven over al mijn emoties, gevoelens etc - door hem ben ik begonnen met het schrijven van alle dromen, nachtmerries en visioenen. Dit dagboek noemde ik Nachtelijke emoties - Maar ik wel schreef alles aan mijn Moeder...     

 

 

Lieve Moeder weet je wat ik vannacht heb gedroomd!.....

 

Het voelt terwijl ik door het Boekje heen blader alsof het gisteren is, de geweldige eerste krabbels die uiteindelijk werden omgeschreven en dagelijks vanaf exact vandaag gedeeld met 1.287.565 bezoekers sinds 2012.   

Nachtelijke emoties zorgde er niet alleen voor dat ik weer inzicht kreeg ik mijn dromen en visioenen, mijn leven en wat ik mocht gaan doen.  

Mijn broer Ontwierp de Eerste header voor mijn website!  

Het zorgde er ook voor dat ik verliefd werd op een doel in het leven - mensen informeren, helpen, ondersteunen op het spirituele droom coaching gebied enzovoorts. Ik volgde opleidingen, workshops, cursussen op het gebied van dromen en coaching zodat ik het niet eenzijdig beoordeelde maar vanuit verschillende oogpunten.   

 

Uiteindelijk trok ik de stoute schoenen aan op aanraden van een collega begon ik een website, ik wist niet zo goed wat ik er mee moest doen.... maar deed het toch; je weet maar nooit dacht ik. Ik kon me niet voorstellen dat er mensen waren die interesse zouden hebben in mijn droom en visioen verklaringen. Maar volgens haar was ik een echte Eva en kon ik heel veel mensen helpen. ( Marjolein mocht je dit ooit lezen, ik ben je echt heel erg dankbaar, en ik ben je nooit vergeten).  

   

Het boekje Nachtelijke Emoties werd uiteindelijk Dromen en Visoenen en het avontuur begon op 8 December 2012 via de gratis website van JouwWeb.  Het eerste jaar had ik niet veel bezoekers, maar doormiddel van vasthouden aan je droom en doorzettingsvermogen groeide de website uit tot een geweldig succes. En JouwWeb groeide met me mee uit tot de website die het vandaag de dag is.   

Het hebben van een website kent hoogtepunten maar ook diepte punten.      

Mijn broer ontwierp ook de eerste visitekaartjes

Het is hard werken om een website up to date te houden! 

In 2016 groeide de website zo ontzettend hard, dat ik over de 1500 per dag zat... de aanvragen om te coachen stroomde binnen. Radio Interviews Artikelen voor het VSD Magazine enzovoorts. Ik werkte heel erg hard. Te hard, zoveel mensen en zoveel vragen dat ik besloot om mijn website een tijdje te laten voor wat het was. 

     

1 jaar lang stond de website voor mij op On hold maar dankzij JouwWeb Oprichter (Wouter) die me een prachtige kans gaf om de website door te laten lopen zonder zorgen en zonder kosten; en de bezoekers hebben er bijna niets van gemerkt.     

Een jaar later na een evaluatie heb ik het weer opgepakt en met veel succes ben ik weer druk op weg naar de 1500 bezoekers per dag en lopen de sociale media pagina's weer als voorheen.       

Dagelijks hoop ik dromers, visioeners, spirituele, 5 de dimensie mens, HSPer, kristalkind, nieuwetijdskind, wicca, natuurreligie, verbinder, new age enzovoorts. Waar je dan ook mee in verbinding mag staan, wat je drijfveer ook mag zijn te inspireren, ondersteunen op hun levenspad en ik hoop dit nog heel erg lang te mogen en te kunnen doen. 

  

Een droomgroet, en heel veel lees plezier om mijn bijzonder succesvolle en unieke website.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.