• Blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Webshop

Elke morgen stem ik mezelf af op de 7 energieën van de droom dag; doordat ik dit ben gaan doen sta ik veel dieper in verbinding met "de droom, mediatie, dagdromen, slapen en visioen wereld". 

Neem maar van mij aan; dat dit 7 Energieën afstemdroomboek je helpt om je dromen, dagdromen, meditaties en visioenen beter te snappen, bewuste dromen versterkt en dat je spiritueel heel hard gaat groeien.  

    

  • Ik heb dit afstemdagboek samen gesteld om iedere dag contact te maken met de droom en visioenen wereld.
  • Er de innerlijke healing en genezing en diepe verbinding met de dagelijkse energie te mogen ervaren.      

 

Door een Droomenergie afstemboek bij te houden ontstaat er een diepe verbinding tussen jou energie en die van de energie om je heen. Ontdek de 7 lagen die in elke droom en in elke dag in je leven aanwezig zijn. Leer en wordt bewust van de geweldige genezing en ervaring die je kunt hebben als je opent! Groei vanuit je meest pure energieniveau vanuit je diepste zielskern.  

    

 

Ervaar de energie verbinding tussen je dromen en waakbestaan energie - ontdek de lagen en de geweldige mindfulness groei en kansen. Directe transformatie!.  

 

En omdat deze verbinding groeit ontvang je sneller signalen, boodschappen. Maar het belangrijkste is dat het je leven compleet veranderd omdat je, je jezelf samen met de pure energie gaat healen en genezen. Je kunt ook denken aan je oude wonden en patronen los laten. 

Het is het diepe zielsinzicht waaronder  ook oude vast geroeste verslavingen of steeds terugkerende verlangens en patronen worden doorbroken.   

Afstem Dagboek
PDF – 1,9 MB 176 downloads