Home » Blog » Vlieg met me mee

Vlieg met me mee

Gepubliceerd op 17 februari 2018 om 18:00

Vogels staan symbool voor signalen vanuit het hiernamaals, ze brengen boodschappen en ze begeleiden je op je levenspad. Kijk maar om je heen, een veertje op de weg, een vogel in de lucht die je voor je gevoel aankijkt, een reiger die toevallig langs de kant van de weg zit.
We hebben allemaal wel eens een toevallige vogel gezien op ons levenspad toch!....

denk eens na “hoe vaak heb je wel gebeden om een signaal en hoe vaak werd deze via een vogel beantwoord?”........... 

Meer dan je denkt, veel meer dan je denkt waarschijnlijk. De vogel is puur en zuiver, stroomt mee op de luchtenergie en heeft de kracht om tegen de stroming in te vliegen.

Op het juiste moment stopt de vogel met vliegen en zweeft eenvoudig door zonder maar één extra vleugelslag uit te voeren. Vertrouwend op de wind, op het universum weet de vogel als geen ander dat het goed komt. 

De boodschappers van het universum spreken namens de engelen, de elfen, feeën, de goden, god etc.……Ze verschijnen meer dan regelmatig in je dromen, visioenen en natuurlijk op je levenspad. Ze leren ons vertrouwen te hebben in het universum, vertrouwen te hebben dat je eigen energie belangrijk is. Ze leren je ook dat je veilig en beschermd maar mag uitvliegen zonder je van tevoren druk te moeten maken waar je gaat landen. Het maakt niet uit waar je uiteindelijk neer strijkt; je komt altijd met de juiste energie op de juiste plek uit!

 

De vogelziel spreekt je aan, ze helpen je, ze ondersteunen je en staan direct in verbinding met het hogere doel. Vogels zijn niet zomaar de boodschappers van het universum "Nee", ze hebben een belangrijke taak op deze planeet aarde; ze staan diep in verbinding met onze energie en hebben een ziel. Ze vormen een hele belangrijke schakel tussen de spirituele en bewuste mens en de gidsen, helpers en het universum.

Het element lucht is als het ware hun werkgever net zoals het universum dat is, net zoals jij dat bent. Als je een boodschap, gebed hebt voor een overleden geliefde vertel het aan een vogel en je kunt ervanuit gaan dat je boodschap echt aankomt!

Heeft je overleden geliefde een boodschap voor je dan komt dit bijna altijd via een vogel of een vogelveer bij je aan!!... Let maar eens op, denk aan je overleden geliefde en laat je verrassen door de vogels.

 

Droom je ook wel eens over vogels?...............................

 

Omdat vogels diep verbonden zijn met hun universum taak komen vogels daar waar niemand anders kan komen- ze kunnen je verbinden met je zielsmaatjes, zielsgroep, gelijkgestemde, het hiernamaals etc....... ze gaan over zee, over land, door bossen en door alle spirituele dimensies heen.

Vogels zijn niet verbonden aan de derde dimensie of alleen aan de vijfde dimensie nee ze kunnen overal komen en door elke energiepoort heen vliegen. Ze nemen de energie die er bij je aanwezig is gewoon aan en sturen je de juiste energie op!

Geniet van dromen en visioenen waarin vogels voorkomen ze zijn altijd zuiver en puur en direct vanuit het hiernamaals naar je verzonden. Als er vogels verschijnen in je droom of visioen dan geeft dit het verhoorde gebed, visualisatie, manifestatie, signaal en antwoordt aan!!!......

Je bent niet alleen; de vogels zijn altijd bij je, open je ogen en zie de vogels verbinding maken met je ziel, je droom en visioenwereld en geniet.

 

c6dfccba3771a42ebe384ad4ff1a5474-1.jpg 

 

Vogel, Vogelkooi, Vliegende vogel. 

Dromen of visioenen over een vogel vertellen je over nieuwe inzichten, berichten, ideeën en mogelijkheden die als geroepen komen. Een andere uitleg is dat je je bewust wordt van het feit dat je vraag om hulp is gehoord. Een andere uitleg is, dat het tijd wordt dat je de vleugels eens uitstrekt, en kijkt waar de wind je brengt. Je moet dus bij een vogel droom of visioen je hart eens geloven, en je ratio opzijzetten om nieuwe kansen en inzichten te krijgen.

Een vogel is altijd een mooi voorteken ongeacht het soort. Een vogel in je droom of visioen vertelt je ook iets over de manier waarop je anderen benadert; dat kan uit de hoogte en groots zijn, maar wel vanuit een positieve instelling. Een andere uitleg is dat de vogel je komt ondersteunen, als een totemdier en/of vanuit het hiernamaals en dit kan zowel positief als negatief worden ervaren.

 Een vliegende vogel in je droom of visioen vertelt je over berichten, nieuws en mogelijkheden. Een andere uitleg is het vergaren van kennis, inzichten en nieuwe energieën willen ontdekken. Een andere uitleg is, dat het tijd is dat je jezelf bewust wordt van het feit dat je met gemak je vleugels kunt uitstrekten. Een alternatieve uitleg is, dat je moeite hebt om onder de mensen te komen.

Een droom of visioen over een vogel in een kooi vertelt je over het gevoel van beperking, je kunt niet doen wat je wilt doen in het leven. Je hebt het idee dat nieuwe kansen je worden ontnomen. Een andere uitleg is, dat je zit vastgeroest in een oud probleem of emoties. Je blijft steeds maar op dezelfde plek zitten, je ziet geen mogelijkheden

 

 

Vogelnest, Vogelkooi 

Dromen of visioenen over een vogel met nest vertellen je over het hart, je gezin en uitbreiding van je familie. Je wordt jezelf bewust van het feit dat je moet luisteren en vertrouwen op je moederinstinct en de behoefte om een nestje te bouwen. Is het vogelnest leeg in een droom of visioen dan vertelt het je over het ervaren van zorgen om je gezin, de angst je geliefde te verliezen en je hart te zijn verloren. Een andere uitleg is, dat je zelf verloren bent, en geen plannen en ideeën meer hebt voor de toekomst.

 Dromen of visioenen over een vogelkooi vertellen je over de beperking, angst om beperkt te worden, een opgesloten gevoel kunnen ervaren. Een andere uitleg is, dat je jezelf iets ontneemt, of denkt te ontnemen en het beperken van oude emoties, problemen.

 

  

Veer, vogelveer

Dromen of visioenen over een veer vertelt je over het ontvangen van een signaal, een boodschap en/of ondersteuning vanuit het universum. Misschien heb je om hulp gevraagd en nu heb je, je antwoordt ontvangen via je dromen en visioenen. De Veer vertegenwoordigd het element lucht en daarmee staat de veer in droomverbinding met verandering, energie en nieuwe aanvoer van kansen en mogelijkheden. 

Een vogelveer in je droom of visioen vertelt je over zachtheid, en lichtzinnigheid maar ook dat dingen je gemakkelijk afgaan. Een andere uitleg is het zien van signalen en tekenen van het hiernamaals die je kunt volgen, evenals inzicht, hulp en mogelijkheden. Nog een andere uitleg is dus dat je wordt aangespoord om aan het werk te gaan, nieuwe kansen aanpakken, mogelijkheden onderzoeken, uitvinden en vooral geloven in jezelf; je bent op de juiste weg. Een alternatieve uitleg is dat je juist problemen, dingen, ideeën, mogelijkheden of het verleden moet afronden voordat je iets nieuws kunt ondernemen.

 

 

Laat de vogels naar je toestromen door jezelf te openen voor hun signalen, boodschappen en energie...................

Laat je helpen en ondersteunen doormiddel van vogels en ervaar de wonderen vanuit het hiernamaals omdat je doormiddel van vogels in je dromen, visioenen en gebeden dieper bent verbonden met je levensdoel, je opdrachten, je tweelingzielen, zielsmaatjes, je gidsen, helpers, het universum etc.

 

Heb je ook wel eens een signaal ontvangen van een vogel?........

 

11bffd0f89b4951b7b5e71f46bb0693f-2.jpg

 

Er zijn heel veel soorten vogels die diep verbonden zijn aan het universum, en dan kun je denken aan de duif, reiger, ooievaar, gans, valk, uil maar er zijn nog veel meer vogels die zich verbonden voelen met ons mensen en het universum en ons maar al te graag willen helpen via onze dromen en visioenen hieronder een lijst met zeer korte uitleg van de vogels en hun boodschappen. 

 

Adelaar/Arend

Inspiratie, moed, heling, geweldige waarneming, verbindingsvogel, verlichting van geest, schepping

Albatros

Idealist, motivatie, hoge inspiratie, hoop

Boomklever

Wijsheid toepassen in de natuurlijke wereld, geaardheid, etherisch

Buizerd

Negatief, koppigheid, kansen

Duif

Liefde voor huis en haard, veiligheid, vruchtbaarheid, boodschapper Moeder Aarde, vrede, Lang leven, moederschap, profetie, verzoening, tederheid, goed koers houden

Eend

Moederschap, gratie en troost, bescherming, welbehagen, emotionele rust, luisteren naar het instinct

Ekster

Juiste gebruik van intelligentie, beschermgeest, teken van overleden dierbare, occulte kennis, poort naar nieuwe dimensies, sluw en wilskrachtig,

Fazant

Vruchtbaarheid, seksualiteit, vruchtbare gedachten

Fuut

Elegantie. Melancholie, uitdrukking van diepe gevoelens door dans

Gaai(Vlaamse)

Vindingrijk en het aanwenden van macht in de positieve zin van het woord

Gans

Reizen en ontwaken, sprookjes, vruchtbaarheid en trouw, ouderschap, waakzaamheid, brenger van goed nieuws, kennis

Geelgors

Missie

Gier

Zuivering, eeuwige waakzaamheid, bewaker van mysteries, wedergeboorte

Gierzwaluw

Vrouwelijke en occulte krachten, snelheid en behendigheid

Goudhaantje

Er komt een buitenkans, zonnig

Goudvink

Vermogen conflicten op te lossen, veranderingen, balans omgang met anderen, kracht van de stem

Grasmus

Breekt fijne tijd aan, samenzijn, positieve invloed

Haan

Nieuw begin, wederopstanding, seksualiteit. Hoop.

Havik

Oerlevenskracht, bescherming, paranormale visioenen, luisteren, wendbaarheid

Hen

Moederschap, zekerheid

Ibis

Helpt bij ziekte en verdriet, welzijn

IJsvogel

Vredige tijd, vrede en voorspoed, het Noorden, liefde, zonneschijn

Kakatoe

Verstandig, erkentelijk, vriendschap, goed geheugen, 'zonneschijn' (vrolijk).

Kalkoen

Spiritueel verband met Moeder Aarde, gedeelde zegeningen, voorspoed, creatief, zegeningen

Kanarie

Helende kracht van geluid, verhoogde gevoeligheid, toverkracht, eenzaamheid

Kauw

Trouw, aanpassingsvermogen, overleven

Kea

Slim, creatief, nieuwsgierig

Kerkuil

Vergroot je intuïtie en bewustzijn, goede raad

Kievit

Stoutmoedig, verdedigend, fel, waakzaam

Kip

Nieuw begin, wederopstanding, seksualiteit, hoop

Koekoek

Aankondiging van een lotswending, loslaten, troost, hulp

Kolibrie

De energie van onuitputtelijke vreugde, levensnectar, snelheid, uithoudingsvermogen, totale eerlijkheid

Koolmees

Werkelijkheid, acrobatiek, beschermend, zonnig

Kraai

Intelligentie, waakzaamheid, magie, vraagt ons te ordenen zodat het in balans komt, blijf in contact met wat je verlangt, geef niet op

Kraanvogel

Lang leven en creativiteit, geheime kennis en geduld, Emotie, concentratie, bespiegeling, evenwicht, discipline

Kuifmees

Zorgzaamheid, wijsheid zoeken in geaard zijn

Kwartel

Vrede, slecht gehoor,

Kwikstaart

Overgevoeligheid, blijdschap, gevoel van groot geluk ervaren

Leeuwerik

Nieuws na stilstand, prettige verassing

Lepelaar

Kwaadspreker

Lijster

Nieuws, uitnodiging, leert door ervaring, nieuwsgierig, hoogmoedig, territoriaal, overwint angsten, intelligentie

Mandarijneend

Goed huwelijk

Meerkoet

Bescherming van het territorium, afzondering, eenzaamheid

Mees

Begrip, voor jezelf opkomen, vertrouwen

Meeuw

Subtiele communicatie, verantwoordelijk gedrag

Merel

Voorteken en mystiek, de schaduw, het vrouwelijke, de innerlijke roep, zang, ideeën

Mus

Overwinning, waardigheid, eigenwaarde, bewustwording, thuis zijn, vertrouwd, slim, brutaal

Nachtegaal

Groot geluk en vreugde, positieve veranderingen

Ooievaar

Nauw verbonden met de mens en emoties, water en geboorte

Pappagaai

Brenger van goed nieuws, kleurrijker leven

Paradijsvogel

Volmaakt geluk en vreugde, ambities en verlangen worden vervuld

Patrijs

Ontmoeting met iemand, vrolijkheid, positieviteit, goed gevoel

Pauw

Wijsheid en visie, trots, bescherming door oplettendheid, wederopstanding

Pelikaan

Zelfopoffering, geen competitiedrang, veerkracht, appeltje voor de dorst

Pimpelmees

Behendigheid, geluk en waarheid, aardse oplettendheid

Pinguïn

Lucide dromen, geduld, 'cool' blijven, saamhorigheid.

Putter (distelvink)

Vrolijk, vrolijk overleven (alcohol)

Raaf

Gedaantewisseling, heling, initiatie, boodschapper, voorteken, schepping, balans, dualiteit, verbondenheid met de mens.

Reiger

Onafhankelijkheid en zelfbeschikking, schouwen onder het onderbewuste, zuiverheid, intuïtie

Roek

Strijd, standpunt innemen

Roodborst

Nieuwe groei, territorium, pijn verlichter en vruchtbaarheid

Sialia

Gelukkig zijn, geluk hebben

Slechtvalk

Adel, jacht, concentratie, scherpzinnigheid en alziende blik, snelheid, behendigheid.

Specht

Weerprofeet, tromgeroffel tot andere dimensies, eigen lied ontdekken eigen plek, inzicht, liefde, voorspellingen

Sperwer

Edel, ambitieus, grootmoedig, waarschuwen voor gevaar en voordeel

Spotvogel

Imitatie

Spreeuw

Gezelligheid, gevarieerde communicatie, kracht en hoop

Staartmees

Sociale warmte, gezelschap, evenwicht, aarden en inventiviteit

Struisvogel

Oneerlijkheid, kop in het zand steken

Uil (Oehoe)

Stille wijsheid, kunnen zien in het onbewuste, helende krachten, magie, voortekenen

Valk

Pijlsnelle boodschapper, Horus, stevig in de Aarde en in jezelf, koninklijkheid, zeer scherpe waarnemer, herkent en ontvangt de tekens uit de andere realiteit, absolute vrijheid in het kosmische, bevordert het leven in het 'Hier en Nu'.

Vink

Nieuwe ervaringen en ontmoetingen, een groot bereik, zomerverbinding, luisteren

Vlaamse Gaai

Het juiste aanwenden van macht, Hemel en Aarde verbinden, grote vindingrijkheid, en aanpassingsvermogen, wakker, gedreven, verantwoordelijk, breken met het oude, oersterk karakter

Wielewaal

Positieve energie, afstemming op innerlijke Zon, natuurgeesten, leuke momenten, samenzijn, verheugen, muzikant

Winterkoninkje

Stoutmoedigheid, vindingrijkheid, moed, heethoofdig en gevoelig

Witte reiger

Balans, trots en zelfvertrouwen, intuïtie

Wouw

Helder blijven kijken, voordeel uithalen

Zwaan

Gevoeligheid, dromen en mystiek, schoonheid, lang leven en zelfkennis, vertrouwen, trouw, vergiffenis, elegantie, waarheid

Zwaluw

Bescherming en warmte van het thuis, het juiste perspectief, hoop, nieuwe kansen, onbevreesdheid, plichtsgetrouwheid, durf, extremen, voorbode van lente

Zwarte Mees

Behendigheid, ijverig, werkvoorbereider en aardevogel

 

  

"Geniet van de vogels in je leven, laat je verrassen wat ze je te vertellen hebben in je dromen en visioenen" 

 

 

*Lijst met vogels is niet oorspronkelijk door mij geschreven - spelfouten aangepast- maar deze lijst is zeer uitgebereid en heel passend voor de korte verklaring als droom en visioen. 

 

 

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.