• Persoonlijke blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Snel en persoonlijk contact
Start » Blog » Oude, rommel dromen

Oude, rommel dromen

Gepubliceerd op 3 januari 2019 om 16:12

Dromen en visioenen met een oud en misschien wel een duf, stoffig , rommelig gevoel komen veel voor. Het leuke is ze laten altijd een gevoel van ik moet het onderzoeken achter. Een verborgen boodschap die ik moet oplossen achter. We zijn na dit soort dromen of visioenen helemaal wakker en willen het antwoordt vinden; we ontpoppen dan vaak een soort van Sherlock Homes. 

 

Wat zit er achter deze rare, duffe, enge droom of visioen?...…

 

We vinden het vaak eng en spannend tegelijkertijd. Het leuke van deze dromen  en visioenen is dat ze een weerspiegeling vertegenwoordigen van hoe je, jezelf op dit moment voelt.

De vraag echter is?...…. Hoe zit je hoofd op dit moment in elkaar?.....

 

Misschien heb op dit moment wel een chaotische karakter, of is je huis alles behalve opgeruimd. Je bureau vol met onafgemaakte werkzaamheden, je afwas, de zolder die al in geen jaren meer is opgeruimd etc.... je kunt ze zelf vast wel bedenken!. Tijd voor een voorjaarsschoonmaak  dan ga je zien dat je ineens minder rommelig droomt. Op het moment dat je dus in je leven opruimt veranderen dus ook je dromen en visioenen. De monotone kleuren zoals bruin, grijs, cream veranderen in kleurige dromen of gewoon kleurloos en wit etc. 

 

Maar wat doe je met dromen die duidelijk een oude ondertoon hebben ?...…….

Betekenen die dan niets; zit hierin dan ook mijn persoonlijk chaos of rommel verborgen. Ja en Nee, natuurlijk zit hierin een stukje opruimen in je leven, natuurlijk zit hierin een stukje ruimte en rust scheppen in je leven. En natuurlijk zit hierin dieper in jezelf kijken en ondervinden wat er op de achtergrond speelt. Maar dit soort oude, enge, angstige dromen hebben ook een vorig leven, geschiedenis, zielengroei verborgen wat naar buiten mag komen. Bewustwording van het feit dat je vanuit oude rommel nieuwe dingen kunt opbouwen.

 

De parels vinden tussen de brokstukken; dat je oude kennis en wijsheid niet vergaat ondanks dat je een bepaalde situatie in je leven bent vergroeid. De oude, vieze dingen of duffe en doffe spullen behoren nog steeds tot je bezit en je hoeft het wiel niet meer opnieuw uit te vinden - je kunt als het ware recyclen van je eigen oude wensen, dromen, ideeën en vruchtjes.    

Je ruimt als het ware de oude karma op, dit kan karma uit dit leven zijn, maar ook karma uit een vorig leven of karma van je familieleden; je geschiedenis etc. 

 

Het leuke van oude, duffe dromen en visioenen is dat ze heel veel van jezelf en je geschiedenis vertegenwoordigen. Ga eens op onderzoek uit, herontdek jezelf, pak de oude spullen eens vast en ben er niet bang voor "het weerspiegeld een stukje van jezelf",.... het is maar hoe je kijkt en wat je wilt zien of ontdekken over jezelf.   

Over het algemeen kun je zeggen dat duffe, doffe, oude dromen en visioenen de manier waarop je op dit moment in je leven staat vertegenwoordigd. Wat je ermee doet is natuurlijk helemaal aan jezelf, maar ga eens als een echte Sherlock Homes op zoek naar jezelf, je verleden en je geschiedenis en ontdek. Maar vergeet niet om op te ruimen en je niet af te sluiten voor alles wat buiten afspeelt. 

 

Wat is er van mij en wat is er ongewenst van een ander?...

Wat heb ik aangetrokken wat niet tot mijn energie behoort?.....

 

Sluit jezelf dus niet af- zet je deuren en ramen open en laat de frisse lucht je huis, je hoofd legen. Verminder stress en ongezonde energieën door je huis en je leven regelmatig op te ruimen. Als je spiritueel bent en/of hoog gevoelig neem dan regelmatig de tijd om te aarden en zuiveren; dan verdwijnen je rommel dromen en visioenen vanzelf.  

Een lieve droomgroet 

Marjan Klop Founder en Blogger 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.