• Persoonlijke blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Snel en persoonlijk contact
Start » Blog » Vroeg in de ochtend ontwaken

Vroeg in de ochtend ontwaken

Gepubliceerd op 12 februari 2019 om 09:31

Verstoorde slaapritme vertelt je niet alleen dat je signalen ontvangt vanuit het universum, spirit en dat er sprake kan zijn van aandachtspunten in je leven. Nee het is ook een bewustwording van de mogelijkheid dat je spiritueel aan het groeien bent. Natuurlijk is midden in de nacht wakker worden een verstoring van het doezelen, lichte slaap gevolgd door diepe slaap, delta slaap en als laatste de remslaap

 

Het geeft ook aan dat je stress en depressie factoren in je omgeving hebt, persoonlijke problemen, ervaring moet verwerken en/of aan jezelf mag gaan werken etc.....

Maar er is nog meer aan te merken waardoor je dus mogelijk midden in de nacht wakker wordt. Spiritueel ontwaken, de eerste signalen van bewustwording, de eerste stappen naar persoonlijke groei "komt altijd midden in de nacht"....

Wordt je regelmatig vroeg in de ochtend wakker?  ...…

 

Het kan zomaar zijn dat je spiritueel aan het ontwaken bent, of zelfs spiritueel aan het groeien bent; de eerste signalen van ( spiritueel) wakker komen via je dromen. Terwijl je slaapt ben je dieper verbonden met je ziel, je zielsopdracht en het universum, spirit, je gidsen. Dit doe je in eerste instantie onbewust en later veranderd dat naar mate je dus spiritueel bewust wordt van het feit dat er meer is "Bewust".  

Vroeger werd wakker worden geschaard onder het kopje stress, burn-out, verwerken, onrustig slapen, restless legs etc. Maar inmiddels weten we dat vanuit een spiritueel oogpunt je het kunt verklaren als spirituele ontwaking en de eerste spirituele gewaarwording.  

Er zijn bewuste tijdszones in te delen die duiden op "Ontwaken en Spirituele  groei".    

 

Waarom wordt je vroeg in de ochtend wakker?....

Er zijn veel verklaringen, er zijn veel mogelijkheden ; vanuit het droom spirituele oogpunt gezien zijn er duidelijke tijden aan te geven wanneer de eerste droom spirituele bewustwording plaatst vind die te maken hebben met wakker worden en de hogere trillingen ervaren.

Het zijn de dromen die ons de eerste bewustwording brengen dat er meer is dan het tastbare. Het zijn je gidsen, spirit en het universum die je via je dromen en visioenen verbind en vooral bewust doet worden van het feit dat het onbekende duidelijk en zichtbaar mag worden. 

Ikzelf heb de afgelopen jaren vele mensen zien wakker worden, geholpen bewuster worden en al deze prachtige verhalen starten maar met één ding Dromen en Visioenen..... Wakker worden op bepaalde tijden en dan je het kunnen herinneren en/of verbinding maken met vorige levens, spirit, gidsen, helpers, tweelingzielen, zielsmaatjes en het universum.

 

Wakker worden tussen 23:00 en 1:00 (buiten je wekker om)

 

Vertelt je dat er sprake kan zijn van stress, burn-out klachten en tijd nemen voor jezelf en je persoonlijke ervaringen, je doelen, angsten en verdriet. Tijd nemen voor jezelf, aandacht besteden aan jezelf... even gas terug nemen.  

Maar je kunt ook denken aan verbinding maken met spirit, het universum en de wens om te groeien en te ontwikkelen. Als het ware kun je het zien als de eerste kleine beginnende stappen.

Terug in je lichaam gaan zitten en het los laten, vertrouwen en het oude verwerken. Dit is ook voor veel mensen het plas tijdstip, " letterlijk het oude los laten en rusteloos zijn, stemmingswisselingen etc.   Neem tijd om op een goede manier te gaan slapen; zorg dat je rustig gaat slapen waardoor je nachtrust ook beter verloopt. 

 

Wakker worden tussen 1:00 en 2:00 (buiten je wekker om)

Vertelt je echt iets over los laten, wakker worden uit de oude situatie die niet meer tot je leven behoord. Je kunt last hebben van angsten en opgekropte woede, verdriet etc. Dat wat zijn doel heeft gehad, dat wat er niet meer is.

Maar het zijn vooral het vinden van gezonde oplossingen en het (beginnend) verdiepend verbinding met spirit, universum en je gidsen.

Dromen en Visioenen inzichten en groeiende bewustwording dat je ziel boodschappen voor je heeft die onderzocht mogen worden. Neem de tijd en schrijf je dromen, visioenen, beelden, gevoelens en ervaring op ( begin bijvoorbeeld een dromen en visioenen dagboek)

Je kunt ook kiezen voor een afstemdagboek om meer inzicht en bewustwording van het feit dat er meer is te krijgen

Wakker worden tussen 3:00 en 4:00 (buiten je wekker om)

Vertelt je iets over de verbinding die je maakt met spirit, universum, goddelijke krachten etc...  De groei en ontwikkeling vind nu echt op het spirituele niveau plaats. Je opent je kruinchakra, je derde oog, je leert verbinding maken met elke zenuw in je lichaam, je leert je ziel kennen en je gaat opzoek naar diepere lagen in je zelf.

Dit is het moment om je te ontwikkelen,  het ervaren van astrale projecties, het beoefenen en leren van lucide dromen. Het diepste van je diepe ik wordt nu ervaren. Het universum, spirit, je gidsen spreken tot je; grote sprongen en grote groei raken je nu aan.  

( slapen is de beste meditatie die er bestaat ) * Dalai Lama  

 

Wakker worden tussen 5:00 en 6:00 (buiten je wekker om)

Vertelt je over afronden van projecten, blokkades opheffen en los laten van oude ongezonde patronen. Definitief afrekenen met ongezonde dingen en plaats maken voor een nieuw spiritueel leven, hogere energieën, spirit, universum verbindingen laten stromen waardoor alles een plek kan krijgen.

Geen goede nachtrust krijgen doordat er teveel op je bord ligt; het afronden van verbindingen; het lichaam reageert via je onderbuik, je organen en geven je een signaal van afsluiten en afronden.  Leer afstemmen met je lichaam, voel elke zenuw, ga op je eigen billen zitten en neem verantwoordelijkheid in elke situatie.   Neem tijd om goed wakker te worden, zorg voor goed een ochtendritueel waardoor je dag, je stressniveau etc veel lager word en blijft.  

  

* Ik heb dit artikel geschreven vanuit een spiritueel droom en visioenen visie.  Natuurlijk zijn er nog veel meer verklaringen op te noemen die je als verklaring verbinden met je verstoorde slaapritme.

Een lieve droomgroet 

Marjan Klop Founder en Blogger 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.