Home » Blog » Kampvuur in de Droom Picture

Kampvuur in de Droom Picture

Gepubliceerd op 15 juli 2019 07:00

Dromen en visioenen over een kampvuur, haard, haardvuur, vuurplaats, vuurkorf vertelt je de warmte vanuit je diepste zelf. Het vuur weerspiegeld je verlangens, je dromen, je wensen en de manier waarop je jezelf uit. Het weerspiegeld je pure en ware ik. Hoe harder het vuur brand hoe harder je stroomt in het leven en je situatie. Een andere uitleg is dat een kampvuur haard, haardvuur, vuurplaats, vuurkorf staat voor bescherming en ondersteuning vanuit het hiernamaals. 

 

Nog een andere uitleg is dat het kampvuur, haardvuur staat voor passie, genegenheid en liefde, weerspiegeling of projectie is woede, angst, verdriet, agressie en stress die je niet de baas kunt en die je moet uiten. Een andere uitleg is, dat er iets ouds is in je leven plaatsmaakt voor iets nieuws en eerst moet afbranden voor dat je opnieuw kunt bouwen. 

 

 Een alternatieve uitleg is, dat je manier van denken aan het veranderen is. Je ondergaat een innerlijke transformatie; je hebt het innerlijke vuur onder controle. Nog een andere uitleg is, dat haard staat voor je drive en motivatie, kracht en passie voor het leven. 

 

Dromen over een kampvuur, openhaard vertellen je over de warmte van je hart, de warmte van binnenuit, de warmte die je uitstraalt naar anderen of in jezelf. Een andere uitleg is dat de openhaard, haard, haardvuur de motor van je leven, je bewustzijn of je hart vertegenwoordigen. Als je droomt of een visioen hebt over een openhaard, haard, haardvuur vertelt dit je dat je moet delen en dat je behoefte aan gezelschap hebt in het leven.

 

Je zou je misschien wat meer moeten openstellen naar anderen, en ze toelaten om je beter te leren kennen. Een alternatieve uitleg is dat een openhaard, haard, haardvuur staat voor innerlijke twijfel, woede en onrust, het vuur van je hart is op dit moment in je leven aan het branden. Een alternatieve uitleg is, dat je manier van denken aan het veranderen is. Je ondergaat een innerlijke transformatie; je hebt het innerlijke vuur onder controle. Nog een andere uitleg is, dat haard staat voor je drive en motivatie, kracht en passie voor het leven.  

 

Blus je de kampvuur openhaard, haard, haardvuur dan vertelt dit dat je zelf ook een einde maakt aan verkeerde relaties of vriendschappen. Een andere uitleg is dat je zelf uitgeblust bent, het vuur is gedoofd, je hebt geen energie meer. Nog een andere uitleg is dat de openhaard, kachel, verwarming de manier hoe je in het leven staat en/of in de situatie staat weerspiegeld. Het kan zijn dat er dingen niet meer stromen, dingen niet meer lopen zoals je had gehoopt enzovoorts.

Beperkt voelen in de situatie, beperkt voelen vanuit je diepste bron, je basis. Geblokkeerd voelen en/of dat alles je is ontnomen- bekijk de situatie eens vanuit een ander visie- misschien blokkeer je onbewust zelf de stroming enzovoorts. Een alternatieve uitleg is, dat je manier van denken aan het veranderen is. Je ondergaat een innerlijke transformatie; je hebt het innerlijke vuur onder controle. Nog een andere uitleg is, dat haard, kampvuur, openhaard staat voor je drive en motivatie, kracht en passie voor het leven.   

 

Een warm kampvuur, openhaard, haard, haardvuur in je droom of visioen vertelt je dat je gelukkig bent met de situatie of dat je beloningen zult ontvangen voor je harde werken. Een andere uitleg is dat je hart zich opent en verwarmt zodat je nieuwe kansen aan kunt pakken. Nog een andere uitleg is dat de openhaard, haard, haardvuur de manier hoe je in het leven staat en/of in de situatie staat weerspiegeld. 

 

Dromen of visioenen over het jezelf verbranden aan een, kampvuur, openhaard, haard, haardvuur vertellen je dat je ergens boos en verdrietig over bent, je opgepropte woede komt tot uiting. Als je droomt of een visioen hebt over een openhaard, haard, haardvuur vertelt dit je dat je moet delen en dat je behoefte aan gezelschap hebt in het leven. Je zou je misschien wat meer moeten openstellen naar anderen, en ze toelaten om je beter te leren kennen.

 

Een alternatieve uitleg is dat een kampvuur openhaard, haard, haardvuur staat voor innerlijke twijfel, woede en onrust, het vuur van je hart is op dit moment in je leven aan het branden. Of je het onder controle hebt weet je alleen zelf. Een alternatieve uitleg is, dat je manier van denken aan het veranderen is. Je ondergaat een innerlijke transformatie; je hebt het innerlijke vuur onder controle. Nog een andere uitleg is, openhaard, haard, haardvuur staat voor je drive en motivatie, kracht en passie voor het leven.     


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.