Home » Blog » Droom Energie Week 35

Droom Energie Week 35

Gepubliceerd op 25 augustus 2019 07:00

Deze week is de verbinding met je intuïtie, het universum heel open en toegankelijk. Het is een week van Co Creatie, samenwerken met je gidsen, je laten begeleiden door het universum, je helpers en/of je collega's... 

Je voelt de verbinding stromen vanuit je hart, je chakra's je aura. Lieve schat hoor je ons, zie je de signalen die we je sturen. Let je op?  

Open je ogen, gebruik al je zintuigen en laat je verrassen. We vragen je om alle twijfels over signalen te laten varen en het vanuit je hart te laten stromen. 

Je weet het, je voelt het, je ziet het; het is er..... Neem tijd om te mediteren, visualiseren, dagdromen en je te open voor het hogere spirituele co creatie.

 

De signalen zijn er altijd al geweest en nu ervaar je de bevestiging "Je bent op de juiste weg", richting dat wat je wilt. Het is de juiste tijd om gelijkgestemde te vinden - samenwerkingen aan te gaan. Keer diep naar binnen en zie je hartewens, droom voor je. Voel het, zie het, ruik het, proef het en maak het tastbaar wetend dat je word ondersteund tijdens deze prachtige samenwerkende co creatie energie.      

Deze week is een moment van bezinning, tijd nemen voor je verbinding met jezelf, gelijkgestemde, je intuïtie, je gidsen. Houd het niet onder controle, laat het los, geef je angsten, emoties, verdriet, obstakels maar aan ons wij nemen het maar al te graag van je over zodat we samen kunnen co creëren.    


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.