Home » Blog » Droom Energie Week 36

Droom Energie Week 36

Gepubliceerd op 1 september 2019 07:00

Elke zielskleuren tellen mee, iedereen is belangrijk, is een onderdeel van het grote geheel - samen is veel prachtiger dan alleen toch?. 

 

Deze week word je uitgedaagd om compassie te hebben voor iedereen die erbij betrokken is inclusief jezelf. Ze handelen vanuit het hoogste goed, het beste dat er op dit moment mogelijk is. Kun je deze week oude patronen doorbreken en loskomen van oude ongezonde gedachtes - bekijk het eens door de ogen van andere mensen.  

Het is een week waarin je een nieuwe ik vormt, een nieuwe basis creëert vol van compassie en pure zielskleur. Het kan zijn dat je deze week iemand tegenkomt waarvan je in eerst instantie denkt dat deze persoon totaal niet bij je past. 

 

Maar zielskleuren blenden volledig met elkaar en vormen een prachtig geheel. Iedere ziel is belangrijk ongeacht de uiterlijke verschijningsvorm. Deze week leer je op een andere manier kijken naar alles om je heen - mensen, dieren, natuur enzovoorts "het vormt een nieuwe basis voor het grotere geheel".  

Je word gespiegeld deze week, iemand brengt een kleurige uitdaging, kleurig leermoment, kleurig begin van iets nieuws dat als basis vormt van dat waar je de afgelopen tijd mee bezig hebt geweest. Misschien ben jezelf wel die kleurige persoon die ander mensen opvrolijkt, helpt en ondersteund. Heb ook compassie voor jezelf, je eigen zielskleuren, gevoelens, emoties, vorige levens en ervaringen. Spirituele groei, verlichting ontstaat als je instaat bent alle zielskleuren te zien als hoe ze echt puur vanuit de bron, basis, hart, ziel zijn.         


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.