Home » Blog » Droom Energie Week 37

Droom Energie Week 37

Gepubliceerd op 8 september 2019 07:00

Het nieuwe begin komt deze week naar je toe; dat waar je de afgelopen tijd druk aan hebt gewerkt word deze week duidelijk, zichtbaar, tastbaar, inzichtelijk.

De uitdagingen van de laatste paar weken beginnen nu zijn vruchten af te werpen, je ziel verbindingen en mogelijkheden. Het ongezonde verlaat je leven, het oude is definitief afgesloten.   

 

Samenwerkingen (co-creatie) en logische stappen zijn binnen handbereik waardoor je overvloed aantrekt. Overvloed kan op verschillende manieren naar je toekomen via geld, tijd, kennis, wijsheid, scholing, vriendschap, uitdagingen enzovoorts. 

 

Oude ongezonde patronen zijn afgeworpen en maken plaats voor nieuwe energie en nieuwe dingen- het is een logische stap richting dat wat je diep in je hart altijd al wilde. Achter de horizon periode, wachten en geduld hebben is voorbij nu is het tastbaar geworden- dat wil niet zeggen dat je er niets voor hoeft te doen.  Wonderen worden zichtbaar nadat je er hard (hart) aan hebt gewerkt. Vraag het universum, god en/of dat waarmee je verbonden bent "Welke stap je nu kunt nemen", hoe kan ik het beste dienen?....   

De nieuwe energie brengt verandering in emoties, gevoelens met zich mee. Je kunt het een plek geven in je hart, je sluit het af, je bent er klaar mee enzovoorts. Als het ware gaat er een deur openen die je op een nieuw levenspad zet, je droomde misschien van dit pad of je had het gehoopt en nu gebeurt het ook echt.     


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.