Home » Blog » Droom Energie Week 38

Droom Energie Week 38

Gepubliceerd op 15 september 2019 07:00

Leiderschap, en wijsheid staan deze week centraal en hierin wordt je zowel uitgedaagd als bevestigd dat je door kunt gaan op de ingeslagen weg. Deze week weerspiegeld verschillende mogelijkheden je kunt denken aan je eigen kracht, leiderschap, opkomen voor dat waarin jij gelooft, je gaves en je uniekheid enzovoorts.

Maar je kunt ook denken aan iemand die je begeleid, werkgever, autoriteit en wijsheid doormiddel van leren en studeren. Oude patronen doorbreken die te maken hebben met autoriteit, leiderschap en/of kracht. 

  

Het kan deze week heel goed zijn, dat je bevooroordeeld bent over iets, iemand, situatie en dat je dit moet laten varen, heroverwegen, opnieuw beoordelen. Het kan ook zijn dat je gevoel negatief was, maar dat het toch positief wordt ervaren. Daarnaast is het een week waarin je echt mag luisteren naar jezelf, je kracht, je gaves en je eigen wijsheid want je bent slimmer en belangrijker dan je denkt. 

Verantwoordelijkheid nemen in elke situatie, fout is fout net zo goed dat sommige dingen gewoon kloppen en/of dat goed als goed is!. Het klinkt misschien raar maar leiderschap is ook los laten en overgeven aan experts en het universum en/of dat waarmee je in verbinding staat.   


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.