Home » Blog » Droom Energie Week 39

Droom Energie Week 39

Gepubliceerd op 22 september 2019 07:00

De Flow stroomt deze week op verschillende manieren om je heen. Je kunt het gevoel hebben tegen de golven in te zwemmen, kopje onder te gaan en uitgeput te raken.

Je kunt ook deze week ook het gevoel ervaren dat het allemaal gemakkelijk gaat en dat zelfs de hoogste golf geen uitdaging voor je is.

Het is een week waarin je de dus goed moet luisteren, voelen, kijken welke kant je de golven van het leven stromen.  

De vraag echter is ga je met de flow mee of zwem je tegen de golven in of ondersteunen de golven je dromen, wensen, ideeën enzovoorts. 

 

Sommige dingen zijn nu eenmaal zoals ze zijn en moet je gewoon weg accepteren en vertrouwen hebben dat het uiteindelijk de bodem zal raken; zodat je tussen de scherven van het verleden de parels kunt vinden en opnieuw kunt gebruiken. Ga niet te hard ( hart) je best doen, laat het stromen en wacht geduldig af, je tijd komt wel. Laat de controle los, gooi alle beperkingen, angsten, trauma's overboord en zie waar het schip strand. Go With Te Flow is deze week het thema dat de boven en ondertoon voert.  

Laat het stromen in je leven, het maakt niet uit of je een stukje terugstroomt; heb vertrouwen dat het de juiste flow is!. Flow stroomt vanuit de diepste en zuiverste kern en heeft unieke helende eigenschappen het enige wat je moet doen is het accepteren en vertrouwen hebben ongeachte in welke situatie waarin je zit.    


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.