• Persoonlijke blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Snel en persoonlijk contact
Start » Blog » Voorjaar dromen

Voorjaar dromen

Gepubliceerd op 10 maart 2020 om 07:00

Openen en jezelf weer laten zien, alsof je jezelf uit je cocon bevrijd en als rups de wereld gaat verkennen. Als het ware sluit je de winter af- een periode waarin je bescherming hebt ervaart. Het oude achter je hebt gelaten en nu doe je je stilstaande winterjas uit en kruip je elke dag beetje bij beetje richting dat wat je wilt.

 

Je kunt je voorjaarsdromen dan ook vertalen als wakker worden, openen en nieuwe eerste stapjes zetten. De zaadjes planten en gaan verzorgen; het is nog niet de juiste tijd om gelijk actie te ondernemen.

 

 

Neem dus in het voorjaar tijd voor meditaties, manifesteren, affirmatie, en visualisatie zodat je je plannen een goede basis kan geven. Je omarmt dat wat was en je staat open voor het nieuwe. Het innerlijke kind komt tot uiting en laad zich op voor het komende jaar.  

 

Voorjaarsdromen hebben een duidelijk teken het eerste nieuwe, je kunt denken aan zaadjes die ontkiemen, tuinieren, uitbouw maken, zwangerschap, baby, puppy, veulentjes enzovoorts. Als het ware weerspiegeld het waakbestaan voorjaar door in je dromen, visioenen en meditatie-energie. Je kunt ook denken aan eieren, vogels, veertjes. 

Het actief maken van energetische verbindingen met gelijkgestemde en tweelingzielen, zielsmaatjes en/of dieren. De elementenwezens zoals de Fairy's kabouter, zeemeerminnen, draken. Maar ook de verbinding met sprookjes en magie van het leven.  

 

Daarnaast kun je voorjaarsdromen ook spiritueel als actief en wakker worden, bewustwording en hogere dimensies en verbinding maken met je roeping of universum, levensdoel, het lot  

Weet je wat ook heel gaaf is!  

Dat voorjaarsdroom eigenlijk de basis vormen voor het gehele droom jaar.

 

De voorjaar energie is prachtig om jezelf te vinden, te ontdekken, het nieuwe toe te laten maar nog niet compleet uit te rollen!. Uitrollen, oogsten en actie ondernemen komt later wel. Laat deze energie vruchtbaar rond dobberen in je dromen en visioenen, meditatie, visualisatie wereld. Deze energie kan ontdekt worden, stroomt daar waar nog niet eerder kansen en mogelijkheden waren. Dat wat vorig jaar in je leven was is nu niet veranderd, verbeterd, los gelaten en/of komt opnieuw naar voren. 

 

Marjan wat maakt mijn voorjaarsdromen anders dan bijvoorbeeld zomerdromen?..

 

Het is het juiste moment om jezelf diep te verbinden met je gevoel, intuïtie en bron, basis, je gidsen en helpers. Je staat als het ware aan de basis van het nog ongeschreven levens-manuscript. Het zijn de nieuwe bladzijdes van je droomjaar.  Het voorjaar is de start,  het ontdekken, uitzoeken. De puzzelstukjes niet in elkaar leggen maar naast elkaar vergelijken zodat ze in de zomer of herfst in elkaar passen. 

Nieuwe verbinding komen ook op je pad in het voorjaar dat hoeft niet zo te zijn dat je elkaar ook in het voorjaar ook echt in je waakbestaan ontmoet maar in je dromenwereld ben je samen. Deze energetische trilling is zo sterk dat je zelfs iemand aan de andere kant van de wereld kan aantrekken zodat je het (bewust) weet.

 

Voorjaarsdromen weerspiegelen de stralende beginnende energie terwijl de zomerdromen de vruchtbare energie weerspiegeld, oogsten en actie!.  Zie ook de godin Ostara en Pasen  

 

Ben je er klaar voor de nieuwe stukken te ontdekken?... omarm het Voorjaar en ontdek. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

AndreaMaat
10 maanden geleden

Leuk blog, ik droom heel veel. Ik ben bezig met een dromendagboek en nu ga ik ook zeker deze oefening proberen.

Bedankt Andrea

Jaimy
9 maanden geleden

ūüôŹūüôŹūüôŹūüôŹūüôŹ