Home » Blog » Marjan stelt zich voor

Marjan stelt zich voor

Gepubliceerd op 20 april 2020 om 09:32

Beste lezer!  ... Je kent het vast wel de zin welkom op mijn blog...... Eigenlijk wil ik je dit ook cliché vertellen, je bent namelijk welkom hier niets meer niets minder. Weet je we zitten midden in de Corona tijd en jawel ook ik zit vast- ook ik ziet hiermee. Nu heb ik het niet over het feit dat ik niets of weinig te doen heb.

 

Omdat ik nu eenmaal een bezig bijtje ben lijk ik geen last te hebben van het verveling syndroom. Maar gewoon het feit dat er zo veel gebeurt in de wereld om ons ( mij) heen.

 

Natuurlijk heb ik over corona ook een dromen blog geschreven Heeft het Corona virus invloed op dromen Maar dat is niet de reden dat ik een Persoonlijk blog met jullie wil delen. 

Marjan's blog gaat dus over mij, mijn persoonlijke verhaal en mijn leven, de waarom's de ins and outs.... Wie is Marjan en wat drijft haar om Dromen en Visioenen draaiende te houden. Dus eigenlijk kun je wel zeggen dit blog is speciaal voor jou zodat je mee een beetje beter leert kennen. En een heel groot beetje voor mezelf "mijn vehaal", dat ik gewoon weg graag met je wil delen., of te wel zelf wil verwerken. 

 Elke stap die je neemt in het leven heeft een onder liggend doel, het is namelijk niet alleen om je te inspireren maar ook om te verwerken, te leren en te groeien als mens. Het zou leuk zijn als je aan wilt, gaat, kunt haken en je eigen lichtje gaat schijnen.

Dus waar wacht je nog op, ga je met me mee op mijn verwerkingsreis die je inspireert om ook je eigen reis te verlichten.... Ik heb er in ieder geval heel veel zin in, openheid, wie ben ik en delen maar... hoe zit mijn leven in elkaar en waarom doe, deed, wil ik dingen. Wat lukt er wel en wat gaat er compleet fout. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.