Home » Blog » Droom Energie » Droom Energie Week 16

Droom Energie Week 16

Gepubliceerd op 14 april 2019 10:23

Het nieuwe begin staat voor de deur, de afgelopen weken werd je uitgedaagd om te luisteren naar jezelf, terug te trekken en je eigen plan te volgen, geduld te hebben enzovoorts. Maar nu is het moment daar, het nieuwe begin; de start van iets waar je dus al een langere tijd mee bezig bent. Je bent er klaar voor en je weet ook wat de volgende stap is. Het is tijd om te gaan oogsten, de vruchten en de bloemen te gaan plukken en vooral te genieten van dat wat je op dit moment in je leven hebt.   

Kijk dus niet meer achterom, geen tijd meer om jezelf terug te trekken maar het is tijd om actie te ondernemen. Laat jezelf en/of je projecten aan de wereld zien. Vraag eventueel hulp en ondersteuning; ervaringsdeskundige maar maak het bekend!.  

Straal en weet dat elke stap die je nu onderneemt de juiste is en word ondersteund richting je levensdoel, levensopdracht, je pad en je spirituele verlangens of doelen. Het nieuwe begin staat uiteraard ook verbonden met het voorjaar, de stand van de volle maan die er aan komt en de transformatie die je als gevoelig ( spiritueel) mens op dit moment ondergaat.    

Het nieuwe begin staat uiteraard ook verbonden met het voorjaar, de stand van de volle maan die er aan komt en de transformatie die je als gevoelig ( spiritueel) mens op dit moment ondergaat. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.