Home » Blog » Droom Energie » Droom Energie Week 15

Droom Energie Week 15

Gepubliceerd op 7 april 2019 10:36

De natuurlijk stroming van energie, overgevoeligheid en de cyclus van het leven en hoe dingen verlopen is afhankelijk van het moment. Deze week wordt je dus uitgedaagd om je te verbinden met de cyclus van het lichaam, de baarmoeder van het leven. Je hebt een cyclus afgerond en nu komt er een nieuwe ronde met nieuwe kansen. De cyclus van het leven zelf ( geboorte, kind, puber, volwassen). 

De standen van de maan en de zon. Maar je kunt ook denken aan eb en vloed en natuurlijk van het veranderen van het seizoen. 

We ondersteunen je terwijl er veranderingen plaatsvinden in je leven; we ondersteunen je terwijl de energie om je heen beter gaat stromen. We helpen je met het vinden van je vrouwelijk kracht en creativiteit.    

De tijd van wachten is voorbij!. Het is tijd om de bloemen te plukken en het boeket van je leven te maken maar blijf je bewust van je gevoeligheid en je pure ware ik. We helpen je op dit moment om de veranderen rustig in je leven toe te passen en je klaar te maken om te stralen en te stromen via het hoogste goed. Zet jezelf op nummer 1 maar blijf luisteren naar de cyclus van het project, je lichaam, trillingen, energie en iedereen die erbij betrokken is.     


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.