Home » Blog » Droom Energie » Droom Energie Week 14

Droom Energie Week 14

Gepubliceerd op 31 maart 2019 10:43

Je staat op een kruispunt, de In-Between, dat wat was en dat wat het kan gaan worden. Deze week ervaar je dus de tussen modus, de stilstaande periode maar dat is niet erg want juiste deze periode is een moment van bezinning, rust en inzichten krijgen. Neem de tijd om te kiezen, knopen door te hakken en definitieve beslissingen te nemen. 

Je kunt zien als de overgang tussen winter en lente. We vragen je om tijd te nemen voor jezelf. We vragen je deze week om ééns diep in jezelf naar binnen te keren, je navelchakra roept om naar je bron te luisteren. 

De tussen periode, de In-Betweens zijn niet altijd leuk voor ons als ongeduldige mensen, maar ze leren ons heel veel!

 

Het maakt ons bewust dat kleine stappen, rustige periodes in het leven nodig zijn om ook daadwerkelijk dat aan te trekken wat echt bij je past. Je wordt uitgedaagd om los te laten, te ontspannen wetend dat het universum, spirit, engelen, gidsen, helpers er alles aan doen om op het juiste moment dat naar je toe te laten stromen wat je nodig hebt. Weet dat alle neuzen die erbij betrokken zijn ook daadwerkelijk er klaar voor moeten zijn. Vergeet niet dat kennis, wijsheid, mogelijkheden, geld enzovoorts tijd nodig hebben om succesvol te manifesteren. 

Voel de energie om je heen veranderen en rustig aan verschuiven naar de juiste passende mogelijkheden. Deze week voel of ervaar je al wel het verschil in energie om je heen in binnen in jezelf ( navelchakra). Weet dat er heel veel dingen achter de schermen geregeld moeten worden voor dat er verandering, mogelijkheden plaats kunnen vinden enzovoorts.      


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.