Home » Blog » Droom Energie » Droom Energie Week 18

Droom Energie Week 18

Gepubliceerd op 27 april 2019 16:00

Deze droomweek word je uitgedaagd om naar voren te stappen, leiderschap te laten zien en jezelf te presenteren zoals je daadwerkelijk bent. Jouw boodschap is nodig, je kennis, je wijsheid inspireert andere om ook hun boodschap te delen en door te geven. Neem vandaag de eerste stap om te stralen, jezelf neer te zetten als ervaringsdeskundige, succesvol, leider enzovoorts.

We hebben allemaal leiderschapskwaliteiten wees daar van overtuigd. Als prachtige succesvol mens leer je zowel van een kind, tiener als een volwassene. Iedereen kan elkaar wat leren, iedereen leert ook elke dag wat bij. Iedereen is geboren om deze kennis op een leuke en ontspannen manier door te geven.

Het maakt niet uit hoe groot je kennis op een bepaald vlak is als je het maar deelt ( bewust of onbewust). We vragen je om de komende week krachtig te zijn, te vallen en op te staan. Want de beste leiders komen voort uit diegene die heel hard en heel vaak zijn gevallen. Ben je eigen leider en geef jezelf de ruimte om te leren. Help andere die je ontmoet op je pad. Want alleen dan ben jezelf ook gelukkig!.   

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Carla
7 maanden geleden

Dankjewel Marjan, Dit had ik net nodig!

Marjan Dromen & Visioenen
7 maanden geleden

Hallo Carla,

Bedankt voor je comment

Een droom groet,
Marjan klop
Founder en blogger