Home » Blog » Droom Energie » Droom Energie Week 19

Droom Energie Week 19

Gepubliceerd op 4 mei 2019 16:41

Soms zet je een energie neer, een droom, wens, intentie, vul je op (on)bewust niveau het gehele verhaal in. Daarmee zet je alles vast terwijl er verschillende mogelijkheden zich aan je voordoen die veel beter, leuker of dieper en intenser zijn dan je ooit het kunnen voorspellen. Aanpassen klinkt misschien als een uitdaging toch vragen we je deze week om alles een vanuit de ogen van de ander te bekijken. Mee stromen met de juiste energie en je aan te passen aan dat wat er nu op dit moment belangrijk is. Neem de tijd om je aan te passen aan dat wat er aan je verschijnt, laat het levensverhaal zich van moment tot moment ontwikkelen en stromen.

Bekijk het van stap tot stap, natuurlijk mag je een groter geheel als uiteindelijke droom hebben. We vragen je niet om af te stappen van je dromen, wensen, ideeën maar om links en rechts te kijken, de hobbels en obstakels oplettend te ondernemen. Het pad wat er voor je ligt mag je met al je zintuigen bewandelen laat maar komen zodat je elke moment dat aan je verschijnt in mag gaan vullen. 

Weet dat dingen aanpassen, veranderen, leren en studeren alleen maar grotere succes voort zal brengen. Soms is het winter, soms is het voorjaar en soms zit je midden in een vruchtbare periode!. Neem de tijd om van alles te genieten en weet dat elke moment in je leven ook daadwerkelijk je dat brengt wat je nodig hebt. Als je in staat bent om je aan te passen, dingen te veranderen en mee te stromen met dat wat er voor je ligt dan ga je ook zien dat je ultieme droomdoel sneller binnen handbereik is dan je ooit het kunnen dromen.    


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Anja van Drunen
7 maanden geleden

Dankjewel Marjan, ik kan dit zo plaatsen, ik ben hier op dit moment mee bezig.

Liefs Anja

Marjan Dromen & Visioenen
6 maanden geleden

Beste Anja,

Bedankt voor je comment

Een droomgroet
Marjan Klop
Founder en Blogger