Home » Blog » Droom Energie » Droom Energie Week 21

Droom Energie Week 21

Gepubliceerd op 18 mei 2019 17:21

Neem deze week de tijd om jou waarheid te spreken, wat wil ik, wat voel ik, waar wil ik naar toe; mijn wens, mijn droom, dit is wat ik ervaar enzovoorts. Je word deze week uitgedaagd om te communiceren over alles wat er speelt in je leven en vooral daar waar jij tegen aan loopt in het leven. Het is niet gemakkelijk om op te komen voor dat waar jij voor staat, dat wat je nodig hebt en/of wat je voelt. 

We vragen je ook om je angsten over boort te zetten. Angsten om beoordeeld te worden, Misschien ben je bang dat andere je directheid niet waarderen. Wat als de ander me ineens niet meer aardig vind en/of dat ze me raar vinden enzovoorts. Communicatie angsten kunnen een grote rol spelen in je leven en in je zielsgroei en ontwikkeling. 

We vragen je om eens diep in jezelf te kijken, eventueel vorige levens te onderzoeken en te praten over je ware gevoelens. Met praten kun je relaties helen, jezelf helen, de situatie, karma enzovoorts en kun je vrij ademen richting dat wat je echt wilt in het leven. 

Deze week is het de juiste tijd om te praten over dingen die je tot nu toe verborgen hebt gehouden, praten over dat wat er op je hart ligt en praten over dat wat jij wilt. Als je niet kunt praten, neem deze week de tijd om te schrijven, te appen, te bloggen enzovoorts.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Demi
6 maanden geleden

Inspirerend bericht, waar ik wat mee kan.
Groetjes Demi

Marjan Dromen &Visioenen
6 maanden geleden

Demi bedankt voor je comment

Droom groet
MarjanKlop Founder en Blogger