Home » Blog » Droom Energie » Droom Energie week 22

Droom Energie week 22

Gepubliceerd op 26 mei 2019 11:23

Deze week kom je in een stroom van synchronisatie en overvloed terecht. Je ziet het, je ervaart toevalligheden en terugkerende gevoelens. Je trekt het juiste aan zodat je dat kunt manifesteren wat je nodig hebt op dit moment in je leven. Het pad is gevonden en je weet dat je nu de kansen hebt om verdieping te vinden en verder te gaan. Je kunt ook denken aan toevallige ontmoetingen, een film, een goed boek die je aanspreekt en/of je het gevoel van erkenning, opluchting die je het "zie je wel moment geeft".

Dat waar je de afgelopen tijd heel hard aan het gewerkt valt nu op zijn plek. Synchronisatie kan van alles zijn. Let dus goed op, kijk, voel, ervaar en weet dat synchronisatie alleen voor jezelf duidelijk aanwezig is. Vraag niet aan andere mensen of zij het ook hebben gezien; synchronisatie is alleen voor diegene zichtbaar waarvoor het bestemd is!.  

Het kan ook zijn dat je nieuwe mensen aan trekt die overeenkomende eigenschappen hebben; zielsmaatjes, tweelingzielen enzovoorts. Alles valt op de juiste plek, de puzzelstukjes vallen in elkaar en je weet op dit moment ook welke volgende stappen je wilt gaan nemen. 

Het pad is duidelijk en het straalt de juist energie uit; verlichting vinden en/of jezelf vinden staan deze week ook centraal. Je hebt zelf alles in huis, de kennis, kracht, kunde, mogelijkheden om dat te creëren wat jij wilt. Je hoeft niet meer te twijfelen, je moet het gewoon doen. De synchronisatie komt als een bevestiging dat het goed is, je bent daar waar je moet zijn.

Vergeet niet dat synchronisatie ook op een ander vlak in je leven kan manifesteren. Je kunt ook denken aan toevallige synchronische negatieve reacties of relaties weerspiegelen ook een antwoordt of bewustwording van het feit dat je alles opnieuw mag overwegen en naar jezelf mag luisteren enzovoorts.     


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Chris
6 maanden geleden

❤️🌟👍