Home » Blog » Droom Energie Week 23

Droom Energie Week 23

Gepubliceerd op 4 juni 2019 18:03

Deze week zit vol uitdagingen, obstakels en leermomenten die je kunt omzetten naar afsluiten van ongezonde patronen enzovoorts. Het kan zelfs zijn dat er iemand is, die je het gevoel geeft oneerlijk te handelen, harde woorden en sterke krachten spelen een grote rol deze week. Je slaat hierdoor een andere weg in, je lost karma op en onderneemt nieuwe stappen. Het kan zijn dat je dit uit angst doet en/of dat je het gevoel hebt gedwongen te worden bepaalde keuzes te maken.

Uiteindelijk zie je de oplossing, ervaar je de innerlijke rust, zie je dat jijzelf de juiste keuzes kunt maken door dicht bij jezelf te blijven enzovoorts. Het is een Droom Week waarin je voor je gevoel beperkt wordt, leert en oplost, aflost waardoor je weer een nieuwe energie kunt aantrekken. Een energie die beter stroomt en beter bij je past. We vragen je krachtig te zijn, maar ook door de ogen van de andere die er bij betrokken zijn te kijken. 

Weet dat iedereen handelt, reageert vanuit het hoogste goed. Ook jij handelt en reageert vanuit je verleden, je levenslessen enzovoorts. Het gaat deze week niet om wie gelijk heeft en/of wie beter in het leven staat!. Het gaat om het op lossen van karma, oude wonden en het inslaan van nieuwe onverwachte wegen die opeens aan je openen doordat je bewust wordt van je eigen invloed.

Als het ware word je deze week wakker geschut zodat je het kunt reflecteren een plek kunt geven enzovoorts. We vragen je om mee te stromen met de flow, de golven van de zee; niet tegen de stroming in te zwemmen.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.