Home » Blog » Droom Energie » Droom Energie Week 24

Droom Energie Week 24

Gepubliceerd op 8 juni 2019 19:15

Deze week ervaar je de creatieve en inspiratie kansen, de juiste mogelijkheden, sparkling en meer. We vragen je om creatief te zijn en dan maakt het niet uit wat je wilt doen "creatief zijn kun je op vele verschillende manieren". Je kunt aan heel veel dingen denken zoals schrijven, zingen, dansen, schilderen; maar ook dingen bouwen, bewerken, ontwikkelen en ondernemen. De droom energie daagt je uit om een nieuwe hobby te zoeken, om tijd te besteden aan (verloren of oude) hobby en interesses. 

Je ziet deze week kansen en mogelijkheden daar waar je zo tot voor kort nog niet zag. Het is tijd voor jou sparkel en jou unieke stralende energie. Draag de kleding die je leuk vind ongeacht wat je omgeving ervan vind, huur een film die je inspiratie geeft, ontdek wat jij leuk vind, ga naar dat wat jou inspiratie geeft.

De inspiratie komt vooral doordat je je creativiteit gebruikt. Als je de juiste creatieve inspiratie snaar hebt gevonden weet dan dat je wonderen aantrekt, verricht en vind.  

 

Je kunt deze week ook last hebben van een creatieve en/of inspiratie blokkade; probeer deze dan niet te forceren maar te ontspannen en eerst jezelf te focussen op de dagelijkse dingen. Vind de balans en ontspan zodat je energie weer gaat stromen. Ga de uitdaging aan en weet dat je creativiteit en inspiratie alleen stroomt als jijzelf ook goed in vel zit.

Jou persoonlijkheid, je ziel, je bron komt tot diepe unieke stralende energie die de wereld nodig heeft op het moment dat je creatief bezig bent. Zie het door de ogen van je kleine zelf, hoe zou je het als kind hebben bekeken; zie de wereld, je leven, je situatie door de ogen van een kind en ontdek wonderen, verwonderen en nieuwe wegen. 

Creatief zijn is net als de standen van de maan, de cyclus van je lichaam enzovoorts. Weet dat er momenten zijn waarin je heel veel inspiratie hebt en momenten zijn waarop je juist afstand moet doen om op een later moment de vruchten weer te kunnen plukken. We hebben allemaal creatieve eigenschappen - elk mensen op zijn/haar unieke manier. Jij vind jou stralende energie op het juiste moment en in de juiste vorm.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Alana
5 maanden geleden

Bedankt voor de geweldige boodschap

Liefs Alana

Marjan Dromen &Visioenen
5 maanden geleden

Alana Bedankt voor je comment

Pascal Haas
5 maanden geleden

😍