Home » Blog » Droom Energie » Droom Energie Week 25

Droom Energie Week 25

Gepubliceerd op 15 juni 2019 21:47

Het is nu tijd om opnieuw te beginnen, je hebt de afgelopen tijd hard ( hart) gewerkt aan je dromen, wensen, creatieve plannen enzovoorts. Waardoor het nu tijd is om de volgende stappen te gaan ondernemen.

Het nieuwe begin dient zich aan, dat betekend dat je project, je wens, je droom in de kinderschoenen staat en klaar is om verder te gaan ontwikkelen. Blijf liefde, warmte, aandacht, tijd, studie, ijver stoppen in dat wat je wilt en je zult zien dat het tastbaar word.

 

Deze week ervaar je als een bevestiging, bewust wording van het feit dat je op de juiste weg bent, dat de keuzes die je hebt gemaakt in het verleden niet voor niets zijn geweest. Dat oude ongezonde patronen nu rustig aan het afbrokkelen zijn en dat je compleet nieuwe kansen, mogelijkheden, wegen ziet.

Laat het stromen als een vlinder die net uit de cocon is geboren- en sla je vleugels uit richting het onbekende. Laat je deze week verrassen naar dat wat naar je toekomt, dat wat je pad kruist en dat je onderweg tegenkomt.  

Sommige dingen staan dus nog in de kinderschoenen, je laat de schaduw, het oude misschien net pas achter je!. Weet dat het een nieuwe start is die je naar een compleet nieuwe weg laat stromen.

Het kan ook zijn dat je al op de juiste weg zit maar recent nieuwe inzichten hebt gekregen die je leven een nieuwe energie stroom geeft. Weet dat elke situatie eb en vloed kent en op dit moment stroom je over van energie die maar al te graag wil ondersteunen. Weet dat elke moment een begin heeft en een eind en dat je op dit moment net bent begonnen ongeacht waar je staat in het leven en/of de situatie waarin je zit.    


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Lisanne
5 maanden geleden

Leuk 🌟😍😘

Anouk
5 maanden geleden

Bedankt voor het delen.

Groetjes Anouk