Home » Blog » Droom Energie » Droom Energie Week 26

Droom Energie Week 26

Gepubliceerd op 23 juni 2019 11:31

Patronen en het los breken van gewoontes komen deze week aan je voorbij. Je word uitgedaagd om oude ingesleten gedachtes, gewoontes eens onder de loep te nemen. Je mag deze week los laten van de vaste dingen waardoor je in staat bent een vernieuwde "vrijheid" ik te vinden- een nieuw pad verschijnt alleen als je ongezonde of vastgeroeste verwachtingen, bezigheden stapje voor stapje los laat.  

 

Patronen vormen een ( onbewuste / bewuste) blokkade om vooruit te gaan in je leven. De nieuwe dingen, wensen komen niet op je pad omdat het gewoon weg niet kan manifesteren om het nog opgevuld is met oude denkwijze en patronen. 

 

Oude ongezonde "gewoontes", veranderen is één van de moeilijkste dingen in het leven om te veranderen - omdat het zo vertrouwd voelt, omdat het nu eenmaal al jaren zo is en/of omdat het veilig is. 

Je kunt het zo zien, vaste ongezonde patronen zijn dus niet alleen de grote dingen, maar vooral ook kleine dingen. Bijvoorbeeld wanneer je elke morgen als vaste routine gelijk je telefoon op pakt om sociale media te controleren en daarna pas te gaan ontbijten..... Daarmee blokkeer je dus de stroming van nieuwe energie en nieuwe kansen.

Als je deze week in staat bent om zowel de grote als de kleine vastte patronen, gewoontes los te laten ervaar je een vrijheid, nieuwe energie en nieuwe stroming die je veel verder gaat brengen dan voorheen. Natuurlijk kan het deze week ook zijn dat je ongezonde gewoontes en patronen ontdekt in relaties, werkzaamheden en/of dagelijkse routine. Neem dan de tijd om hierover na te denken, te mediteren enzovoorts.  

 Vraag je deze week eens af, waarom je het zo doet. De Waarom vraag is deze week een belangrijk thema.... Onderzoek het en vind een nieuwe ik, nieuwe vrijheid en een nieuwe energie. Doe van de week eerst je jas aan en dan je schoenen. Ga met het openbaar vervoer naar je werk in plaats van met de auto. Verplaats je meubels eens, ruil je werkplek om met je collega enzovoorts.  

Bekijk het deze week eens onbevangen en vernieuwend "laat de frisse wind eens waaien. Vraag andere mensen om hulp als het je niet lukt  "Er zijn veel gelijkgestemde", Of soort gelijke ervaringen die je kunnen helpen.   


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.