Home » Blog » Droom Energie » Droom Energie Week 27

Droom Energie Week 27

Gepubliceerd op 29 juni 2019 20:55

Ga aan de slag, begin vandaag nog met dat wat je altijd al wilde doen dit kan van alles zijn van groot tot klein. Ik weet dat het lastig is, om te geloven in je dromen, wensen en ideeën als niemand in je omgeving erin gelooft en/of dat je voor je gevoel tegenwerking krijgt.

Hoe meer obstakels je ervaart hoe beter het gaat, inspireer jezelf als eerste!. Je zielslicht straalt en inspireert zichzelf. Daarna haken andere mensen aan. Laat je lichtje schijnen op je pad de rest komt vanzelf.   

Start vandaag, begin niet pas morgen. Je word deze week uitgedaagd om direct actie te ondernemen op je wensen, dromen, verlangens.

 

Soms denken we te veel aan het woord "Maar", Maar ik heb niet voldoende geleerd, maar ik heb de juiste kennis nog niet, maar ik weet niet of ik de aangewezen persoon ben om.....

Daarmee stel je het uit en daarmee beperk je jezelf van groei en ontwikkeling. Je bent geboren met een talent, gave en die moet je aanboren, leren en ontwikkelen. Juist dat is een langzaam en rustig proces. Neem de tijd en kans om succesvol te zijn op het gebied van je harten wens.

 

De droom energie deze week geeft je de mogelijkheid om zowel te leren als actie te ondernemen. Het kan zijn dat, dat wat je nu leert, deelt, onderneemt pas over een aantal jaren zichtbaar, tastbaar, succesvol, erkent word. Maar dat maakt niet uit! Het leerproces is prachtig en uniek en vooral voor jezelf.

Kleine lichtjes worden uiteindelijk grote lichtjes die stralen...We beginnen allemaal bij nul. We zijn niet geboren met alle kennis van de wereld - deze ontstaat door oefenen, fouten maken, proberen, leren, studeren en vallen en opstaan. Het kan zijn dat je inmiddels al bent begonnen aan je dromen, wensen, idee enzovoorts laat deze week dan een inspiratie zijn om nieuwe kennis op te doen, jezelf te verdiepen, door te gaan op de ingeslagen weg.    


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Romy-Jane
5 maanden geleden

Leuk bericht, ik had dit echt nodig en ga het gelijk doen.


Groetjes Romy-Jane